kontakt@rekobutiken.se | Tel. 0587-47 48 01

Rekobutiken

YAG - Mineral Foundation: välj färg

Ekologisk mineralfoundation

YAG mineral foundation finns i 10 olika nyanser. En foundation används för att få ett jämnare underlag i ansiktet, en grund för en perfekt makeup. Läs mer om de olika nyanserna i texten nedan.


 

Tillgänglighet: I lager

249 kr

* Obligatoriska fält

YAG

Produktbeskrivning

Detaljer

YAG mineral foundation finns i 8 olika nyanser. En foundation används för att få ett jämnare underlag  i ansiktet, en grund för en perfekt makeup. Den bör aldrig läggas på i sådana mängder att det döljer den egna hudtonen, utan bör smälta ihop med underlaget.

Tips... beställ hem våra prover för att testa vilken foundation som passar dig bäst. Soft Latte, Soft Beige och Soft Cream är dom tre vanligaste. BESTÄLL PROVER HÄR

Tänk på att en foundation aldrig får vara för mörk så man får "maskface".

Applicera med en mjuk Kabuki borste som tar upp en perfekt mängd foundation.

Om nyanserna:

Soft Light
Underbar silkeslen foundation som är riktigt ljus. Passar dig som är naturligt "foxred" i håret, rödlätt samt har en riktigt ljus hudtyp.

Soft Latte
En underbar foundation som ger en sidenmatt yta. Detta är en av dom vanligaste nyanserna. En ganska neutral färg som är gansla ljus med en smula dragning åt det gula, men bara lite!

Soft Beige
Soft Beige är en av dom vanligaste nyanserna. En neutral färg med en smula rosa underton, men något mörkare än Soft Latte. Passar dom flesta! Ger en sidenmatt härlig yta.

Soft Cream
Soft Cream är även den en av dom vanligaste nyanserna. Soft Cream har en underton som drar lite åt det gula hållet. Ger en sidenmatt, härlig och lyxig känsla på huden.

Soft Tan
Soft Tan är en foundation som är lite mörkare än våra medelnyanser, därav namnet. Ger en härlig solkysst färg som passar dig som har en lite mörkare hudnyans elle kanske är solbränd.

Soft Mocca
Lite mörkare nyans är för dig med vacker mörkare hudton. Passar dig som kanske har ett lite mer exotiskt ursprung med mörkare färgton. Ger en underbar silkesmatt yta.

Soft Cacao
Soft cacao är steget mörkare än Soft mocca. Passar dig som kanske har ett lite mer exotiskt ursprung med ännu ett snäpp mörkare färgton eller solar mycket. Ger en underbar silkesmatt yta.

Soft Chocco
Soft chocco är steget mörkare än Soft cacao. En nyans är för dig med ännu ett steg mörkare hudton. Passar dig som har en betydligt mörkare hudton eller solar extremt mycket. Ger en underbar silkesmatt yta.


Innehåll: (Mica) CI77019, (Titanium dioxide) CI77891, (Zinc oxide) CI77947, (Ultramarine blue) CI77007, (Iron oxide) CI77491, CI77492, CI77499

Burk med sil.

Mer information

Mer information

Namn 2 Ekologisk mineralfoundation
Barcode Nej
Storlek 3 gr
Hudtyp Nej
Varumärken YAG
Date added Nej
Smak Nej

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: YAG - Mineral Foundation: välj färg

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg