kontakt@rekobutiken.se | Tel. 0587-47 48 01

Rekobutiken

Yag Sweden - Cover Paste Cover's Red, 3 gr

Cover Paste Cover´s Red är en concealer med extra god täckningsförmåga. Den passar speciellt bra till dig som är torr och fnasig.Concealer Cover´s red är av gröna pigment för att dölja rött. Rött tar ut grönt i färgcirkeln. Du kan använd den på alla röda märken så som ärr, rosacea och acne.

Tillgänglighet: I lager

229 kr
YAG Sweden

Produktbeskrivning

Detaljer

Cover paste är framtagen för dig som vill ha en lite mer täckande Concealer och passar extra bra m du är extremt torr och fnasig. Du kan utan några problem lägga den under ögat på den känsligare huden eftersom den inte torkar ut. Concealer Cover´s red är av gröna pigment för att dölja rött. Rött tar ut grönt i färgcirkeln. Du kan använd den på alla röda märken så som ärr, rosacea och acne.

Cover Paste täckkräm finns i samma nyanser som löspudret men i en Ekologisk och Vegansk fuktgivande formula.

Med en concealer täcker du sådant du inte vill se som t.ex mörka ringar under ögonen, blemmor & blodkärl mm. Välj en som neutralidear ditt problem så bra som möjligt. En Concealer kan du använda både före och efter din foundation. Har du mycket att korrigera är det oftast lättast att göra det efter.

Otroligt dryg!

Innehåll: Ricinus Communis seed oil, Glyzine Soy Wax, (Mica) CI77019, (Magnesium Stearate) (Zea Mays), (Iron Oxide) CI77491, CI77492, Lactic Acid, Copernicia Cerifera, Olea Europea Oil, Tocopherol Acetate, Benzyl Alcohol.

Mer information

Mer information

Namn 2 Inte tillgängligt
Barcode Nej
Storlek 3 gr
Hudtyp Nej
Varumärken YAG Sweden
Date added Inte tillgängligt
Smak Nej

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Yag Sweden - Cover Paste Cover's Red, 3 gr

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg