kontakt@rekobutiken.se | Tel. 0587-47 48 01

Rekobutiken

YAG - Concealer Cover's Red, 2 gr

Concealer Cover´s red är av gröna pigment för att dölja rött. Rött tar ut grönt i färgcirkeln. Du kan använd den på alla röda märken så som ärr, rosacea och acne.

Bara 2 kvar

Tillgänglighet: I lager

229 kr
YAG

Produktbeskrivning

Detaljer

En concealer använder man för att dölja blemmor, pigmentfläckar, mörka ringar under ögonen och det röda runt näsvingarna. En concealer får inte vara uttorkande då man ofta använder den på tunn och känslig hud som t.ex runt ögonen. Eftersom den också ofta läggs på för att dölja finnar är det extra bra med en mineralconcealer eftersom den även är lätt bakteriedödande.

Cover´s red är av gröna pigment för att dölja rött. Rött tar ut grönt i färgcirkeln. Du kan använd den på alla röda märken så som ärr, rosacea och acne eftersom mineralmakeup är lätt bakteriedödande utan att torka ut. Har man ett mörkrött märke börjar man med Cover´s red för att neutralisera det röda och lägger sen Covers´s dark ovanpå för att ta bort det mörka.

Otroligt dryg!

Innehåll: (Mica) CI77019, (Titanium dioxide) CI77891, (Iron oxide) CI77491, CI77492, CI77499, (Ultramarine blue) CI77007

Mer information

Mer information

Namn 2 Nej
Barcode Nej
Storlek 2 gr
Hudtyp Akne & blandhy, Rosacea
Varumärken YAG
Date added Nej
Smak Nej

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: YAG - Concealer Cover's Red, 2 gr

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg