kontakt@rekobutiken.se | Tel. 0587-47 48 01

Rekobutiken

YAG - Bronz Glimmer, 3 gr

Bronz Glimmer är ett puder som du använder när du känner dig blek och glåmig eller bara vill skugga kindbenen med en mörkare lyster nedanför din rouge eller använd den som ögonskugga.

Bara 1 kvar

Tillgänglighet: I lager

249 kr
YAG

Produktbeskrivning

Detaljer

Blek och glåmig eller bara vill skugga kindbenen med en mörkare lyster nedanför din rouge eller använda som ögonskugga. Your choice...
Svep solpudret över ditt dekoltage och dina axlar på vintern så ser du guldkysst ut.

Veil (puder) är till för att fixera din makeup så att den sitter länge! Vårt puder är transparant och mattar ner dina blanka partier genom att binda hudfettet. Jobba in ett tunt lager när du lägger din makeup. Fyll på under dagen vid behov om du har tendens till att bli blank.

Ett helt transparant puder som fixerar din makeup och mattar ner blanka partier. Den varken ljusar upp eller mörkar ner. Ett måste i handväskan om du får blanka partier under dagen. Vips så trollar du bort dom med din Veil och Kabukiboste.

Lek dig fram med våra användbara Bronz Glimmer och Pale Shimmer. Lyx som verkligen ger det lilla extra.

Innehåll: (Mica)CI77019,(TitaniumDioxide)CI77891, (Ironoxide)CI77491,CI77492,CI77499

Mer information

Mer information

Namn 2 Nej
Barcode 6909185112345
Storlek 3 gr
Hudtyp Nej
Varumärken YAG
Date added Nej
Smak Nej

Recensioner

Kundrecensioner (1)

En Stjärnvinst !Recension av Helene
Betyg
I våras vann jag ett solpuder/bronz glimmer i Rekobutikens utlottning och det var en riktig stjärnvinst ! Den har funnits med mig varenda dag sedan dess och den har blivit både rouge, ögonskugga och är helt fantastisk till konturering.. detta trots att jag har väldigt blek hy och sminkar mig diskret.. Dessutom sitter den väldigt bra och jag upplever att den håller bättre än mina övriga ögonskuggor. (Skrevs den 2015-11-06)

Skriv din egen recension

Du recenserar: YAG - Bronz Glimmer, 3 gr

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg