kontakt@rekobutiken.se | Tel. 0587-47 48 01

Rekobutiken

Zuii Organic

Zuii Organic – flora makeupZuii Organics

Zuii Organic är certifierad ekologisk makeup från Australien.

Zuii hyllar naturen har och skapat ett unikt makeupmärke med ekologiska blommor, näringsrika oljor, vitaminer och mineraler. Allt för att vårda, skydda och öka din huds och vår planets välmående.

Zuii Organic är det enda certifierade ekologiska makeupmärket som är gjort av blomblad: ekologiska rosenblad, ekologisk kamomill och jasmin.  95% av ingredienserna  i Zuiis produkter är ekologiskt certifierade.

Produkterna innehåller inte parabener, talk, petrokemiska tillsatser och är ej genmanipulerat och är självklart inte testade på djur!

.. Läs mer

Artiklar 1 till 12 av totalt 26

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • ZUII ORGANIC
  Colour Corrective Primer

  Organic Colour Corrective Primer från Zuii jämnar ut hudtonen och neutraliserar missfärgningar före applicering av foundation.

  297 kr
 • ZUII ORGANIC
  Concealer Pencil Beige

  Concealerpenna för medium hudton med gula undertoner har en krämig konsistens som täcker, vårdar och döljer mörka ringar under ögonen.

  185 kr

  Special Price 119 kr

 • ZUII ORGANIC
  Diamond Sparkle Blush Blossom

  Zuii Diamond Sparkle Blush i nynsen Blossom är en skimrande highlighter som framhäver dina kinders vackra konturer med gnistrande vit diamantlyster. 

  270 kr
 • ZUII ORGANIC
  Diamond Sparkle Blush Mango

  Zuii Diamond Sparkle Blush i nynsen Melon är en fint skimrande highlighter som framhäver dina kinders vackra konturer i en gnistrande ljus kombination av mango och beige som ger en härlig lyster. 

  270 kr
 • ZUII ORGANIC
  Duo Eyeshadow Palette Bombshell

  En fin ask med spegel i locket innehållande två ögonskuggor i perfekt matchade färgkombinationer. Kominationen Bombshell består av en skimrande ljusgrå/silvrig nyans och en matt svart nyans

  289 kr
 • ZUII ORGANIC
  Duo Eyeshadow Palette Classic

  En fin ask med spegel i locket innehållande två ögonskuggor i perfekt matchade färgkombinationer. Kominationen Classic består av en ljusbeige/guldig nyans och en mörkbrun nyans.

  289 kr
 • ZUII ORGANIC
  Duo Eyeshadow Palette Sunset

  En fin ask med spegel i locket innehållande två ögonskuggor i perfekt matchade färgkombinationer. Kominationen Sunset består av en brun/bronsig nyans och en mörkbrun/guldig nyans.

  289 kr
 • ZUII ORGANIC
  Flora Blush Nector

  Ett lättapplicerat pigmentrikt lätt skimrande rouge i en matt rosa med underton av terrakotta.

  245 kr
 • ZUII ORGANIC
  Flora Vegan Mascara Välj Färg

  Skapa en lyxig look med Zuiis unika ekologiska veganmascara. Mascaran är helt vegan och ger dig vackra och välskötta ögonfransar. Nässlans och åkerfräkens egenskaper stärker och vårdar fransarna. Mascaran är berikad med läkande D- och E-vitaminer som ger ett resultat som håller länge.

  220 kr
 • ZUII ORGANIC
  Foundation Primer & Colour Corrective Primer P...

  Testa din nyans på Zuii Organic Flora Foundation Primer eller Colour Corrective Primer innan du köper originalstorlek. Frakt för endast provpåsar är 19 kr.

  15 kr
 • ZUII ORGANIC
  Foundation Primer

  Organic Foundation Primer från Zuii ger din hud en mjuk yta som binder foundationen och mjukgör hudens fina linjer. Samtidigt ger den en kombination av vårdande ingredienser och utökat skydd för din hy. Används före applicering av foundation. Applicera dagkräm under primern om din hud behöver det.

  297 kr
 • ZUII ORGANIC
  Lip & Cheek Crème

  Zuii Organic’s nya veganska multiprodukt Lip & Cheek Crème ger vacker lyster till både dina kinder och läppar i en lyxig diamantförpackning. 

  295 kr

Artiklar 1 till 12 av totalt 26

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artiklar 1 till 12 av totalt 26