kontakt@rekobutiken.se | Tel. 0587-47 48 01

Rekobutiken

YAG

YAG - ekologisk mineralmakeupYag Sweden Mineralmakeup

YAG är ett svenskt mineralmakeup-märke i toppkvalité helt utan talk, mineralolja, bismuth, konserveringsmedel eller parfym. Produkterna ger ett fantastiskt, hållbart resultat med fin lyster. Makeupen finns i många nyanser, från nude till färgstarka toner. Produkterna passar även mycket känslig hud, vilket var en stor drivkraft bakom utvecklingen av varumärket. 
 
Produkterna tillverkas i Halmstad på den svenska vackra västkusten. Ingredienserna är noga utvalda och har full spårbarhet. Produkterna är naturliga och/eller ekologiska. Alla produkter är veganska. Kvalitetsmakeup för vardagslyx!

 YAG - You Are Gorgeous!

 

.. Läs mer

Artiklar 13 till 24 av totalt 27

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • YAG
  Kabuki Brush

  Underbart mjuk Kabukiborste som tar upp en perfekt mängd med foundation. YAG´s Kabukiborste är gjord av de absolut finaste syntethåren och är tät och supermjuk och ger ett naturligt jämnt resultat. 

  249 kr
 • YAG
  Mineral Eyeshadow TEST

  Provpåsar med ögonskugga för dig som känner dig osäker på vilken nyans som passar dig bäst. OBS! Detta är PROVPÅSAR, de innehåller endast ett litet prov av vald produkt. Läs mer om produkter och nyanser i texten nedan. Frakt för endast provpåsar är 19 kr.

  15 kr
 • YAG
  Mineral Eyeshadow: välj färg

  En ögonskugga är till för att lyfta fram det bästa hos dina ögon. Vare sig du vill ha en naturlig vardagslook eller en intensivare kvällsmakeup är Yag Sweden Mineral eyeshadow lätt att använda. Läs mer om de olika nyanserna i texten nedan.

  179 kr
 • YAG
  Mineral Foundation: välj färg

  YAG mineral foundation finns i 10 olika nyanser. En foundation används för att få ett jämnare underlag i ansiktet, en grund för en perfekt makeup. Läs mer om de olika nyanserna i texten nedan.  

  249 kr
 • YAG
  Mineral highlighter: välj färg

  Ekologisk mineralhighlighter i puderform som kan användas i ansiktet, dekolltaget och på nyckebenen för att skapa skimmer och fin lyster. 

  199 kr
 • YAG
  Mineral Lipgloss Stick: välj färg

  Krämigt, underbart vårdande semitransparent lipgloss-stift som sitter superbra och länge.

  249 kr
 • YAG
  Mineral Lipstick: välj färg

  Vårdande och sköna mineralläppstift från YAG Sweden som tillverkas för hand i Halmstad. 

  249 kr
 • YAG
  Mineral Makeup TEST

  Provpåsar med foundation, rouge, puder och concealer för dig som känner dig osäker på vilken nyans som passar dig bäst. OBS! Detta är PROVPÅSAR, de innehåller endast ett litet prov av vald produkt. Läs mer om produkter och nyanser i texten nedan. Frakt för endast provpåsar är 19 kr  

  15 kr
 • YAG
  Mineral Mascara: välj färg

  En lättapplicerad mascara fullproppad med mineralpigment som sitter mycket bra på fransarna och som går att bygga upp lager för lager. 

  249 kr
 • YAG
  Mineralögonskuggor (utförsäljn. pga ny förpack...

  Utförsäljning av mineralögonskuggor från YAG i massor av härliga färger! Ögonskuggorna säljs ut på grund av att designen på burken har ändrats, reaprodukterna levereras i den gamla typen av burk.

  199 kr

  Special Price 99 kr

 • YAG
  Rouge: välj färg

  YAG mineral´s rouge finns i fyra fina nyanser.

  249 kr
 • YAG
  Sculpture Dark

  Sculpture är ett stift som är framtaget för att kunna skulptera och definiera ansiktets former och konturer.

  249 kr

Artiklar 13 till 24 av totalt 27

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artiklar 13 till 24 av totalt 27