kontakt@rekobutiken.se | Tel. 0587-47 48 01

Rekobutiken

YAG

YAG - ekologisk mineralmakeupYag Sweden Mineralmakeup

YAG är ett svenskt mineralmakeup-märke i toppkvalité helt utan talk, mineralolja, bismuth, konserveringsmedel eller parfym. Produkterna ger ett fantastiskt, hållbart resultat med fin lyster. Makeupen finns i många nyanser, från nude till färgstarka toner. Produkterna passar även mycket känslig hud, vilket var en stor drivkraft bakom utvecklingen av varumärket. 
 
Produkterna tillverkas i Halmstad på den svenska vackra västkusten. Ingredienserna är noga utvalda och har full spårbarhet. Produkterna är naturliga och/eller ekologiska. Alla produkter är veganska. Kvalitetsmakeup för vardagslyx!

 YAG - You Are Gorgeous!

 

.. Läs mer

Artiklar 1 till 12 av totalt 21

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 • YAG
  Bronz Glimmer

  Bronz Glimmer är ett puder som du använder när du känner dig blek och glåmig eller bara vill skugga kindbenen med en mörkare lyster nedanför din rouge eller använd den som ögonskugga.

  1 recension(er)
  249 kr
 • YAG
  Concealer Cover's Dark

  Concealer Cover´s dark använder du på mörka fläckar och dom mörkare partierna runt näsan samt under ögonen.

  229 kr
 • YAG
  Concealer Cover's Purple

  Concealer Cover´s purple används främst på lila fläckar och ilskna ärr. 

  229 kr
 • YAG
  Concealer Cover's Red

  Concealer Cover´s red är av gröna pigment för att dölja rött. Rött tar ut grönt i färgcirkeln. Du kan använd den på alla röda märken så som ärr, rosacea och acne.

  229 kr
 • YAG
  Cover Paste Cover's Dark

  Cover Paste Cover´s Dark är en concealer med extra god täckningsförmåga. Den passar speciellt bra till dig som är torr och fnasig. Du använder Cover's Dark på mörka fläckar och dom mörkare partierna runt näsan samt under ögonen. Har du röda märken börjar du med den gröna concealern och lägger denna ovanpå där det behöver ljusas upp mer.

  229 kr
 • YAG
  Cover Paste Cover's Purple

  Cover Paste Cover´s Purple är en concealer med extra god täckningsförmåga. Den passar speciellt bra till dig som är torr och fnasig. Används främst på lila fläckar och ilskna ärr. 

  229 kr
 • YAG
  Cover Paste Cover's Red

  Cover Paste Cover´s Red är en concealer med extra god täckningsförmåga. Den passar speciellt bra till dig som är torr och fnasig.Concealer Cover´s red är av gröna pigment för att dölja rött. Rött tar ut grönt i färgcirkeln. Du kan använd den på alla röda märken så som ärr, rosacea och acne.

  229 kr
 • YAG
  Dubbelpensel för ögonskugga

  Dubbelpensel med ögonskuggspensel i ena änden och den spetsiga änden är bra till att lägga skuggningar nära fransarna uppe och nere samt att forma ögonbrynen med.

  169 kr

  Special Price 118 kr

 • YAG
  Eyeprimer

  En superdryg Eyeprimer som skall appliceras mycket tunt på ögonlocket för att du ska få en intensivare skugga och som gör att den sitter ännu längre.

  1 recension(er)
  229 kr
 • YAG
  Mineral Eyeshadow: välj färg

  En ögonskugga är till för att lyfta fram det bästa hos dina ögon. Vare sig du vill ha en naturlig vardagslook eller en intensivare kvällsmakeup är Yag Sweden Mineral eyeshadow lätt att använda. Läs mer om de olika nyanserna i texten nedan.

  199 kr
 • YAG
  Mineral Foundation

  YAG mineral foundation finns i 8 olika nyanser. En foundation används för att få ett jämnare underlag i ansiktet, en grund för en perfekt makeup. Läs mer om de olika nyanserna i texten nedan.  

  349 kr
 • YAG
  Mineral Lipstick: välj färg

  Vårdande och sköna mineralläppstift från YAG Sweden som tillverkas för hand i Halmstad. 

  249 kr

Artiklar 1 till 12 av totalt 21

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2

Artiklar 1 till 12 av totalt 21