kontakt@rekobutiken.se | Tel. 0587-47 48 01

Rekobutiken

Yag Sweden

YAG Sweden - ekologisk mineralmakeupYag Sweden Mineralmakeup

YAG Sweden använder sig bara av de absolut finaste råvarorna och tillverkningen sker i Sverige. YAGs produkter är ekologisk vardagslyx från naturen. Inga onödiga eller kemiska tillsattser finns i produkterna. Dom passar dessutom alla åldrar och alla hudtyper, även den som har känslig hud, rosacea eller vuxen/tonårsacne.

YAG sweden är ett helsvenskt företag & registrerat varumärke som började utvecklas redan 2010 för att passa alla hudtyper. Makeupserien är helt ekologisk och tillverkas av de absolut finaste råvarorna i Halmstad, Sverige.
 
Produkterna i den fina mineralmakeupserien innehåller varken talk, mineralolja, bismuth, konserveringsmedel eller parfym.

 YAG - You Are Gorgeous!

 

.. Läs mer

Artiklar 1 till 12 av totalt 23

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 • YAG SWEDEN
  Läppstift i flera färger

  Vårdande och sköna mineralläppstift från YAG Sweden som tillverkas för hand i Halmstad. 

  199 kr
 • YAG SWEDEN
  Bronz Glimmer

  Bronz Glimmer är ett puder som du använder när du känner dig blek och glåmig eller bara vill skugga kindbenen med en mörkare lyster nedanför din rouge eller använd den som ögonskugga.

  1 recension(er)
  199 kr
 • YAG SWEDEN
  Concealer Cover's Dark

  Concealer Cover´s dark använder du på mörka fläckar och dom mörkare partierna runt näsan samt under ögonen.

  179 kr
 • YAG SWEDEN
  Concealer Cover's Purple

  Concealer Cover´s purple används främst på lila fläckar och ilskna ärr. 

  179 kr
 • YAG SWEDEN
  Concealer Cover's Red

  Concealer Cover´s red är av gröna pigment för att dölja rött. Rött tar ut grönt i färgcirkeln. Du kan använd den på alla röda märken så som ärr, rosacea och acne.

  179 kr
 • YAG SWEDEN
  Cover Paste Cover's Dark

  Cover Paste Cover´s Dark är en concealer med extra god täckningsförmåga. Den passar speciellt bra till dig som är torr och fnasig. Du använder Cover's Dark på mörka fläckar och dom mörkare partierna runt näsan samt under ögonen. Har du röda märken börjar du med den gröna concealern och lägger denna ovanpå där det behöver ljusas upp mer.

  229 kr
 • YAG SWEDEN
  Cover Paste Cover's Purple

  Cover Paste Cover´s Purple är en concealer med extra god täckningsförmåga. Den passar speciellt bra till dig som är torr och fnasig. Används främst på lila fläckar och ilskna ärr. 

  229 kr
 • YAG SWEDEN
  Cover Paste Cover's Red

  Cover Paste Cover´s Red är en concealer med extra god täckningsförmåga. Den passar speciellt bra till dig som är torr och fnasig.Concealer Cover´s red är av gröna pigment för att dölja rött. Rött tar ut grönt i färgcirkeln. Du kan använd den på alla röda märken så som ärr, rosacea och acne.

  229 kr
 • YAG SWEDEN
  Dubbelpensel för ögonskugga

  Dubbelpensel med ögonskuggspensel i ena änden och den spetsiga änden är bra till att lägga skuggningar nära fransarna uppe och nere samt att forma ögonbrynen med.

  169 kr

  Special Price 118 kr

 • YAG SWEDEN
  Eyelinerpensel Sned

  Används för att lägga bl.a. eyeliner när du vill markera ögat och komma riktigt nära fransrötterna. Blöt penseln med vatten för intensivare skuggning.

  99 kr

  Special Price 69 kr

 • YAG SWEDEN
  Eyeprimer

  En superdryg Eyeprimer som skall appliceras mycket tunt på ögonlocket för att du ska få en intensivare skugga och som gör att den sitter ännu längre.

  1 recension(er)
  199 kr
 • YAG SWEDEN
  Mascara Svart

  Svart vattenlöslig mascara fullproppad med kolsvarta mineralpigment.

  199 kr

Artiklar 1 till 12 av totalt 23

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2

Artiklar 1 till 12 av totalt 23