kontakt@rekobutiken.se | Tel. 0587-47 48 01

Rekobutiken

Organics by Sara

Organics by Sara vill erbjuda er Sveriges renaste hudvård med 100% ekologiskt innehåll. En exklusiv, handgjord serie med få, noga utvalda ingredienser. Resultatet är en skonsam, effektiv och miljövänlig hudvård. Ett fint alternativ för din hud och vår natur. Vi förstår att vi inte kan förändra världen ensam, men vi vill gärna försöka tillsammans med er. Vi hoppas att du vill försöka med oss. Välkommen att botanisera i vår hudvård!.. Läs mer

Artiklar 1 till 12 av totalt 22

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 • ORGANICS BY SARA
  Body Oil Fresh Vanilla

  En lättabsorberande kroppsolja med friska toner av vanilj och citrus. 

  399 kr
 • ORGANICS BY SARA
  Cleansing Oil Sensitive Skin

  Doftfri rengöring till ansiktet för de känsliga, allergiska eller som vill undvika doft.

  219 kr
 • ORGANICS BY SARA
  Cleansing Oil Tea Tree

  Ekologisk rengöringsolja med tea tree och geranium; skonsam mot huden och effektiv rengöring med balanserande & renande effekt.

  219 kr
 • ORGANICS BY SARA
  Eye Makeup Remover 5-in-1

  Olja för borttagning av mascara, ögonskugga och läppstift. En mycket lättare olja än Cleansing oil vilket gör denna perfekt för den tunna huden runt ögonen. Makeupremovern är en riktig mulitprodukt som fungerar till hela kroppen, läs mer i produkttexten här nedan.

  219 kr
 • ORGANICS BY SARA
  Facial Oil Divine Protection

  Lyxig ansiktsolja som lätt sjunker in i huden och ger näring. Innehåller vårdande vetegroddsolja, mandelolja och gurkörtsolja.

  239 kr
 • ORGANICS BY SARA
  Facial Oil Dry Skin

  Ekologisk ansiktsolja för torr hud. En mjukgörande och väldoftande ansiktsolja för alla hudtyper, men speciellt anpassad för torr hud. 

  219 kr
 • ORGANICS BY SARA
  Facial Oil For Men

  Ekologisk ansiktsolja för män. En ansiktsolja för män med doft av olibanum och sandelträ, speciellt utformad för mannens behov.

  219 kr
 • ORGANICS BY SARA
  Facial Oil Mature Skin

  Ekologisk och välgörande ansiktsolja med balanserande effekt – perfekt för en mogen hy.

  219 kr
 • ORGANICS BY SARA
  Facial Oil Sensitive Skin

  Facial oil Sensitive skin är en ansiktsolja perfekt för dig med känslig hud som vill undvika parfym. 

  239 kr
 • ORGANICS BY SARA
  Flower Water Lavender

  Flower water lavender är ett milt och lugnande ansiktsvatten som passar dig med normal till torr hud. Den friska, blommiga doften passar alla att använda efter sin dagliga rengöring för att återfukta huden samt binda efterföljande ansiktsolja.

  219 kr
 • ORGANICS BY SARA
  Flower Water Tea Tree

  Flower water Tea tree - Ekologiskt ansiktsvatten med Tea tree Flower water tea tree är ett uppfriskande ansiktsvatten med fräsch doft av tea tree. Applicera efter rengöring för att återfukta huden samt binda maximalt av efterföljande ansiktsolja. Produkten verkar antiseptiskt och sammandragande och är därför anpassad för dig med blandad hud som tenderar att få finnar eller har stora porer. 

  219 kr
 • ORGANICS BY SARA
  Hand & Body Soap Lavender & Geranium

  En skonsam tvål för hela familjen för tvätt av händer, kropp och för rengöring av rengöringssvampen.från Organics by Sara.Tvålarna innehåller ekologisk rapsolja och sheasmör som löddrar mjukt och efterlämnar en ren och mjuk känsla. Berikad med de eteriska oljorna lavendel och geranium för en härlig, blommig doft.

  99 kr

Artiklar 1 till 12 av totalt 22

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2

Artiklar 1 till 12 av totalt 22