kontakt@rekobutiken.se | Tel. 0587-47 48 01

Rekobutiken

Oh-Lief

Oh-LiefOh-Lief

Oh-Lief betyder "Oh Love" på afrikaans och grundades av två sydafrikanska systrar med mottot “100 % naturligt, 100 % bra” Sedan 2010 har systrarna skapat sin egen skonsamma hudvårdsserie efter gamla familjerecept. Oh-Lief är också en lek med ord och ordet OLIV, ekologisk olivolja och bivax är basen i alla produkter.

Oh-Liefs produkter är tillverkade av en fin blandning av 100% naturliga ekologiska vegetabiliska- och eteriska oljor som är lokalt producerade. I sortimentet finns både produkter för vuxna och för barn. Olivolja kallas ofta naturens egen återfuktare, är skonsam mot huden och ger sällan några allergiska besvär. Bivax, som har en mild doft av honung, fungerar inte bara som doftförhöjare utan har också en positiv inverkan på hudens läkande och har antibakteriella egenskaper.

Samtliga produkter är fria från starka kemikalier, konstgjorda doftämnen (parfymer), petrokemiska ämnen, nötoljor, parabener och konstgjorda färgämnen. Produkterna kommer i snygga, återvinningsbara förpackningar och har en hållbarhet på mellan 18 – 24 månader.

.. Läs mer

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Artiklar 1 till 0 av totalt 0