kontakt@rekobutiken.se | Tel. 0587-47 48 01

Rekobutiken

Natracare Products

Natracare - Healthier by natureNatracare

Natracare tillverkar högkvalitativa, ekologiska och naturliga hygienprodukter. Natracares ekologiska bindor, troskydd och tamponger är bra för alla som vill ha naturliga material närmast kroppen och speciellt sköna för dig som har känslig hud, ofta drabbas av svampinfektioner eller andra återkommande underlivsbesvär. 

Natracares hygienprodukter innehåller endast ekologiska och naturliga material som uppfyller de högsta miljökraven och är helt fria från klor och innehåller inga syntetmaterial, plast, kemikalier, ytbehandlingsmedel, superabsorbenter eller parfymer. De rena, ekologiska materialen låter huden andas och rekommenderas av gynekologer

Råvaruproducenter som levererar råvaror till Natracare är utvalda för att de förvaltar naturens resurser på ett respektfullt sätt och delar Natracares värderingar. Bomullen och cellulosan är ekologisk och kommer från odlare som kan garantera att plantorna inte är smittade av GMO-gröda. Produkterna är biologiskt nedbrytbara till minst 95 %. 

.. Läs mer

Artiklar 13 till 14 av totalt 14

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 • NATRACARE
  Intimate Wipes OBS! Bäst-före 2019-06

  Natracare Intimate Wipes är en mjuk våtservett av 100% ekologiskt certifierad bomull för daglig intimhygien till vardags och vid resor. Våtservetterna är berikade med hudvårdande oljor av ringblomma och kamomill. Den milda formulan är helt fri från alkohol, SLS, parabener, formaldehyd, phenoxyetanol och andra kemiska och skadliga ämnen. OBS! Bäst-Före-datum 2019-06

  27 kr

  Special Price 19 kr

 • NATRACARE
  Intimate Wipes

  Natracare Intimate Wipes är en mjuk våtservett av 100% ekologiskt certifierad bomull för daglig intimhygien till vardags och vid resor. Våtservetterna är berikade med hudvårdande oljor av ringblomma och kamomill. Den milda formulan är helt fri från alkohol, SLS, parabener, formaldehyd, phenoxyetanol och andra kemiska och skadliga ämnen.

  27 kr

Artiklar 13 till 14 av totalt 14

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2

Artiklar 13 till 14 av totalt 14