kontakt@rekobutiken.se | Tel. 0587-47 48 01

Rekobutiken

Mooncup

MooncupMooncup

Företagets vd Su Hardy och hennes medarbetare tror att Mooncup kan förbättra många kvinnors upplevelser av att ha mens och samtidigt minska den miljöpåverkan som tillverkningen av mensskydd för engångsbruk har. Mooncup Ltd. arbetar för att kvinnor och miljön ska slippa betala för onödiga inköp av engångsprodukter. För att uppnå målen arbetar man på enligt miljö- och människovänliga affärsmetoder.

Förpackningar, broschyrer och bruksanvisningar är gjorda av 100 % återvunnet material och tryckta med växtbaserat bläck. Varje Mooncup levereras med en oblekt och rättvisemärkt förvaringspåse i ekologisk bomull.

Mooncup Ltd. är världens första mensskyddstillverkare som har blivit certifierad som ett etiskt företag.

.. Läs mer

1 artiklar

per sida

 • MOONCUP
  Menskopp

  Mooncup är en mjuk silikonkopp som kan användas varje ny menstruationsperiod. Mooncup bärs invärtes, längre ned än en tampong och samlar snarare upp än absorberar mensvätskan.

  MOONCUP FINNS I TVÅ OLIKA STORLEKAR: Modell A (för kvinnor som har fött vaginalt eller är äldre än 30 utan att ha fött barn).
  Modell B (för kvinnor som är 30 år eller yngre och endast fött barn via kejsarsnitt eller inte alls). Av hygieniska skäl så gäller ej bytesrätt/returrätt för Mooncup.

  299 kr

  Special Price 209 kr

1 artiklar

per sida

Artiklar 1 till 1 av totalt 1