kontakt@rekobutiken.se | Tel. 0587-47 48 01

Rekobutiken

Humble Brush

Humble Brush har skapat ett kvalitativt och enkelgreppat handtag, gjort helt utav bambu och format efter din hand. Den har en naturlig känsla i både hand och mun och designen ser väldigt bra ut i badrummet.

Tandborsten innehåller strån som är helt fria från BPA. Stråna är gjorda utav nylon, ett material som inte är nedbrytbart men som enkelt kan komposteras. Humble Brush använder nylon därför att det inte finns något annat plant-baserat alternativ som skulle tillåta Dig att använda tandborsten i 2-4 månader.

Med rätt skötsel håller Humble Brush bambutandborste precis lika länge som den vanliga plasttandborsten. Däremot är det rekommenderat att man byter ut sin tandborste var tredje månad, eller när borststråna är utslitna.

.. Läs mer

3 artiklar

per sida

 • HUMBLE BRUSH
  Ekologisk Tandborste i bambu

  Ekologisk tandborste med skaft i bambu, för barn och vuxna. Tandborsten för barn är 14,5 cm och är supersoft. Tandborsten för vuxna är 19 cm och är soft. Välj storlek när du beställer.

  34 kr
 • HUMBLE BRUSH
  Natural Toothpaste Charcoal

  Natural Toothpaste Fresh Charcoal med fluor från The Humble Co är en naturlig, vegansk tandkräm för vuxna. Det aktiva kolet reducerar missfärgningar och fluoret motverkar plack och skyddar tänderna mot karies.

  42 kr
 • HUMBLE BRUSH
  Natural Toothpaste Fresh Mint

  Tandkräm från HumbleBrush som är snäll mot miljön, vegansk och ett modernt alternativ till annan tandkräm. Tandkrämen är utvecklad av tandläkare, den är för vuxna och innehåller fluor.

  39 kr

3 artiklar

per sida

Artiklar 1 till 3 av totalt 3