kontakt@rekobutiken.se | Tel. 0587-47 48 01

Rekobutiken

Hevea

HeveaHevea

Hevea tillverkar nappar och bitringar i 100% naturgummi. Naturgummit kommer från gummiträd i Malaysia. Naturgummi är biologiskt nedbrytbart och en hållbar källa

100 % naturgummi är fri från BPA, ftalater, PVC och andra kemikalier. Napparna testas regelbundet och är helt fria från nitrosaminer.

Förpackningen är tillverkad av återvunnet och FSC-certifierat papper och förpackningen är gjord av biologiskt nedbrytbart material och är tryckt med soyabaserad färg.

Produkterna uppfyller EU-kraven EN1400 samt EN71.

.. Läs mer

3 artiklar

per sida

 • HEVEA
  Bit- och badanka i naturgummi Kawan mini

  Kawan Mini är en liten fin badanka, bitanka och leksak tillverkad av rent naturgummi och fint målad med naturliga färgpigment från växter.

  139 kr

  Special Price 104 kr

 • HEVEA
  Napp i naturgummi Fjärilsformad Anatomisk Stjärn...

  Heveas napp i anatomisk form är tillverkad i 100% naturgummi med anatomisk sugdel och fjärilsformad sköld Nappen är skonsam mot babyns ansikte och den ergonomiska fjärilsformen ger utrymme för näsan och hakan. Den förhindrar vakuumeksem runt munnen.

  67 kr

  Special Price 50 kr

 • HEVEA
  Napp Naturgummi Fjärilsformad Anatomisk Anka


  Napp i 100% naturgummi från Hevea med symmetrisk sugdel och fjärilsformad sköld. Heveas napp i anatomisk form är tillverkad i 100% naturgummi. Är skonsam mot babyns ansikte och den ergonomiska fjärilsformen ger utrymme för näsan och hakan. Den förhindrar vakuumeksem runt munnen.

  67 kr

  Special Price 50 kr

3 artiklar

per sida

Artiklar 1 till 3 av totalt 3