kontakt@rekobutiken.se | Tel. 0587-47 48 01

Rekobutiken

Hevea

HeveaHevea

Hevea tillverkar nappar och bitringar i 100% naturgummi. Naturgummit kommer från gummiträd i Malaysia. Naturgummi är biologiskt nedbrytbart och en hållbar källa

100 % naturgummi är fri från BPA, ftalater, PVC och andra kemikalier. Napparna testas regelbundet och är helt fria från nitrosaminer.

Förpackningen är tillverkad av återvunnet och FSC-certifierat papper och förpackningen är gjord av biologiskt nedbrytbart material och är tryckt med soyabaserad färg.

Produkterna uppfyller EU-kraven EN1400 samt EN71.

.. Läs mer

7 artiklar

per sida

 • HEVEA
  Bit- och badanka i naturgummi Kawan big

  Kawan är en fin bit- och badanka från Hevea som fungerar lika bra i badet som leksak och bitleksak. Ankan är gjord av rent naturgummi och målad med naturliga färgpigment från växter. Den här leksaken är mjuk och elastisk och därför lätt att grabba tag i och skön att gnaga på. Den flyter på vatten men har inget hålrum som kan samla smuts eller bakterier.

  189 kr
 • HEVEA
  Bit- och badanka i naturgummi Kawan mini

  Kawan Mini är en liten fin badanka, bitanka och leksak tillverkad av rent naturgummi och fint målad med naturliga färgpigment från växter.

  139 kr
 • HEVEA
  Bitring i naturgummi Anka Kawan

  Kawan är en söt bitring tillverkad av 100 % naturgummi helt utan tillsatser och kemikalier. Bitringen är handmålad med naturliga pigment från växter och plantor och gjuten i ett stycke utan några skarvar och hål där det kan samlas smuts och bakterier.

  143 kr
 • HEVEA
  Bitring i naturgummi Panda

  Bitring i 100% naturgummi med en snygg och hygienisk design i ett stycke som effektivt förhindrar att bakterier samlas i sprickor och skarvar.

  119 kr
 • HEVEA
  Napp i naturgummi Fjärilsformad Anatomisk Stjärn...

  Heveas napp i anatomisk form är tillverkad i 100% naturgummi med anatomisk sugdel och fjärilsformad sköld  Nappen är skonsam mot babyns ansikte och den ergonomiska fjärilsformen ger utrymme för näsan och hakan. Den förhindrar vakuumeksem runt munnen.

  67 kr
 • HEVEA
  Napp i naturgummi Fjärilsformad Rund Krona

  Heveas napp i rund form är tillverkad i 100%naturgummi med rund sugdel och fjärilsformad sköld. Nappen är skonsam mot babyns ansikte och den ergonomiska fjärilsformen ger utrymme för näsan och hakan. Den förhindrar vakuumeksem runt munnen.

  67 kr
 • HEVEA
  Napp Naturgummi Fjärilsformad Symmetrisk Anka


  Napp i 100% naturgummi från Hevea med symmetrisk sugdel och fjärilsformad sköld. Heveas napp i anatomisk form är tillverkad i 100% naturgummi. Är skonsam mot babyns ansikte och den ergonomiska fjärilsformen ger utrymme för näsan och hakan. Den förhindrar vakuumeksem runt munnen.

  67 kr

7 artiklar

per sida

Artiklar 1 till 7 av totalt 7