kontakt@rekobutiken.se | Tel. 0587-47 48 01

Rekobutiken

Eco Tools

Eco Tools

Eco Tools

EcoTools vision är att man ska att vara sitt allra vackraste jag samtidigt som man värnar om miljön. EcoTools arbetar för en hållbar värld genom att erbjuda ett sortiment med bad och skönhetsprodukter som inte frestar på miljön. Materialvalen är genomtänkta och noggrant utvalda samtidigt som produkterna håller hög kvalité. Varje år skänker EcoTools en viss del av sin vinst till organisationer som arbetar för att göra världen till en bättre plats. Alla material i produkterna är återvinningsbara och miljövänliga. Borsthandtagen är tillverkade av bambu, ett snabbväxande och ”hållbart” träd som har liten påverkan på naturens resurser. Borsthåren är tillverkade av syntetisk taklon och är inte djurtestade. Den metall som används i produkterna är återvunnen aluminium och tyget är tillverkat av viskostråd från bambu. Ytterförpackningen är tillverkad av återvunnet papper som till 80 % producerats med vindenergi.

 

.. Läs mer

Artiklar 25 till 33 av totalt 33

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • ECO TOOLS
  Precision Blush Brush

  Precision Blush Brush från Eco Tools är designad i en unik fyrkantig form för en precis och exakt applicering av rouge för perfekt skulpterade kinder.

  119 kr
 • ECO TOOLS
  Retractable Brush

  Retractable Face Brush från Eco Tols är en härlig stor borste med mjuka strån som passar til både puder, solpuder, bronzer och rouge.

  125 kr
 • ECO TOOLS
  Sheer Powder Brush

  sheer Powder Brush har ett stort, fluffigt borsthuvud som ger en lätt applicering av lös- och finishing puder för en naturlig, fräsch look.

  119 kr
 • ECO TOOLS
  Six Piece Essential Eyes Set

  Set med sex st naturliga ögonborstar i olika utföranden, samt necessär från Eco Tools.

  260 kr
 • ECO TOOLS
  Skin Perfecting

  Skin Perfecting Brush från Eco Tools,har välvda och vinklade borst för att skapa en naturlig naturlig, hälsosam och vacker 

  109 kr
 • ECO TOOLS
  Start The Day Beautifully Kit

  The Start the Day Beautifully Kit är ett set med 5 makeupborstar och penslar utformade för att förenkla din dagliga skönhetsrutin och också för att du ska kunna organisera dina sminkverktyg på ett fiffigt sätt

  199 kr
 • ECO TOOLS
  Total Perfecting Blender

  Total Perfecting Blender är designad med EcoFoam® teknologi (70% plantbaserat material) och kan användas tillsammans med primer och/eller foundation för en felfri och jämn finish. 

  89 kr
 • ECO TOOLS
  Ultimate Concealer Duo

  ULTIMATE CONCEALER DUO från Eco Tools är designade för en perfekt punkttäckning och uttoning av concealer och hjälper dig att få till en jämn och felfri makeup-bas.

  89 kr
 • ECO TOOLS
  Ultimate Shade Duo

  Ultimate Shade Duo från Eco Tools är ett måste för din ögonskugga!

  105 kr

Artiklar 25 till 33 av totalt 33

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artiklar 25 till 33 av totalt 33