kontakt@rekobutiken.se | Tel. 0587-47 48 01

Rekobutiken

Di Tchón

Di Tchón - Pure Botanical SkincareDi Tchón

Di Tchón är ett Svenskt ekologiskt hudvårdsmärke med produkter speciellt framtagna för att lugna och stärka känslig och stressad hud. 

Produkterna är helt fria från kemikalier, syntetiska ämnen, alkohol, eteriska oljor och andra starka ämnen som kan irritera känslig hud. De hjälper till att bibehålla en vital och ungdomlig hud genom sitt 100 % naturliga innehåll och kombinationen av naturliga extrakt.

Ingredienserna är noggrant utvalda med bevisat lugnande, antioxidantrika och naturligt anti-inflammatoriska egenskaper. Di Tchón använder sig av hela växten, inte isolerade ämnen, vilket också minimerar allergiska reaktioner genom växtens komplexitet.

Di Tchón = 'Från jorden'
Det är från jorden hälsa och skönhet föds. Jorden innehåller alla mineraler som vi behöver för att leva. Växter absorberar näringsämnen ur jorden för att producera andra vitala ämnen som vitaminer, antioxidanter och essentiella fettsyror. Genom växterna kan vi använda dessa näringsämnen för vår hälsa och skönhet.

 

.. Läs mer

7 artiklar

per sida

 • DI TCHóN
  Prova-på-paket Känslig hud

  Ett liten prova-på-paket med TESTER från Di Tchón. De underbara ekologiska produkterna av 100 % naturligt ursprung i ett litet kit så att du kan prova innan du köper produkterna i full storlek.

  129 kr
 • DI TCHóN
  Soothe Ansiktskräm TEST

  En liten testburk med Soothe Face Cream. Lugnar, skyddar och återfuktar känslig hud.

  40 kr
 • DI TCHóN
  Soothe Ansiktskräm

  Lugnar, skyddar och återfuktar känslig hud. Denna produkt finns att köpa som test.

  395 kr
 • DI TCHóN
  Soothe Cleansing Milk

  En mild rengöringsmjölk som tar bort smuts, smink och föroreningar utan att torka ut huden. Denna produkt finns att köpa som test. OBS. Beställningsvara, leveranstid 3-5 dagar extra.

  255 kr
 • DI TCHóN
  Soothe Cleansing Milk TEST

  En liten testflaska med Soothe Cleansing Milk. En mild rengöringsmjölk som tar bort smuts, smink och föroreningar utan att torka ut huden.

  35 kr
 • DI TCHóN
  Soothe Herbal Oil Serum TEST

  En liten testflaska med Soothe Herbal Oil Serum. Lugnar, skyddar och ger näring åt känslig hud. Ger en återfuktad hud med en frisk lyster.

  75 kr
 • DI TCHóN
  Soothe Herbal Oil Serum

  Lugnar, skyddar och ger näring åt känslig hud. Ger en återfuktad hud med en frisk lyster. Denna produkt finns att köpa som test. OBS. Beställningsvara, leveranstid 3-5 dagar extra.

  1 recension(er)
  325 kr

7 artiklar

per sida

Artiklar 1 till 7 av totalt 7