kontakt@rekobutiken.se | Tel. 0587-47 48 01

Rekobutiken

Bocoton

Bocoton

Bocoton är ett franskt märke som erbjuder bomullsrondeller och tops tillverkade av 100 % ekologisk, handplockad, FairTrade-cerifierad bomull från odlingar där goda arbetsförhållanden råder. Produkterna är  certifierade av Ecocert. Bomullen plockas för hand och odlas utan kemiskt gödsel och giftiga pesticider. Bomullen är garanterad GMO-fri (ej genmanipulerad) och blekt med hydrogen peroxide istället för klorin och förpackningarna är nedbrytbara.

Bomullsprodukterna passar för alla hudtyper, även känslig hy. De är mjuka och absorberande och ett stort plus för att bomullen är luddfri!

Mjuka sköna bomullspads, bomullsbollar och bomullsrondeller för en skonsam makeuprengöring eller för till exempel nagellacksborttagning. Tops för korrigering av smink, rengöring av öron och även speciellt utformade tops för baby och barn för en säker rengöring.

 

 

.. Läs mer

4 artiklar

per sida

 • BOCOTON
  Ekologiska bomullsovaler

  Bomullsovaler för ansiktsrengöring. Bomull från Bocoton är ekologisk, handplockad, fairtrade-certifierad, odlad utan kemiskt gödsel och pesticider, GMO-fri, blekt med hydrogen peroxide istället för klorin och och förpackningen är nedbrytbar. Ett stort plus för att den är luddfri!

  29 kr
 • BOCOTON
  Ekologiska bomullsrondeller

  Bomullsrondeller för ansiktsrengöring. Bomull från Bocoton är ekologisk, handplockad, fairtrade-certifierad, odlad utan kemiskt gödsel och pesticider, GMO-fri, blekt med hydrogen peroxide istället för klorin och och förpackningen är nedbrytbar. Ett stort plus för att den är luddfri!

  23 kr
 • BOCOTON
  Ekologiska bomullstops för baby & barn

  Bomullstops för baby och barn med säkerhetsutformning. Bomull från Bocoton är ekologisk, handplockad, fairtrade-certifierad, odlad utan kemiskt gödsel och pesticider, GMO-fri, blekt med hydrogen peroxide istället för klorin och och förpackningen är nedbrytbar. Ett stort plus för att den är luddfri!

  23 kr
 • BOCOTON
  Ekologiska bomullstops

  Bomullstops för rengöring. Bomull från Bocoton är ekologisk, handplockad, fairtrade-certifierad, odlad utan kemiskt gödsel och pesticider, GMO-fri, blekt med hydrogen peroxide istället för klorin och och förpackningen är nedbrytbar. Ett stort plus för att den är luddfri!

  30 kr

4 artiklar

per sida

Artiklar 1 till 4 av totalt 4