kontakt@rekobutiken.se | Tel. 0587-47 48 01

Rekobutiken

Beaming baby

Beaming BabyBeaming Baby

Beaming Baby är ett amerikanskt varumärke som erbjuder ekologiska produkter för bebisar och deras ömtåliga hud. Beaming Baby föddes när grundaren, Charlie, insåg att rena babyprodukter för känslig hud inte var lätta att hitta och bestämde sig för att göra sina egna. Med en bakgrund inom kemi visste han vilka ingredienser han skulle undvika och allt sedan lanseringen av den första Beaming Baby-produkten, våtservetten, så har det ekologiska sortimentet stadigt vuxit och blivit allt populärare.

Produkterna är fria från onödiga starka kemikalier, parabener och alkohol och givetvis använder de sig inte av djurförsök. Sortimentet är ekologiskt certifierat godkänt av Vegan Society. Efter stränga tester av dermatologer så har alla Beaming Babys produkter fått högsta möjliga betyg - 100 % noll känslighet för alla hudtyper och anses därför vara allergivänliga.

.. Läs mer

4 artiklar

per sida

 • BEAMING BABY
  Ekologisk oparfymerad babylotion

  En ren och certifierad ekologisk baby lotion som tar hand om babyns känsliga hud. Den ger näring och fukt och lugnar irriterad hud. Innehåller aloe vera och olja från apelsinblommor.

  95 kr
 • BEAMING BABY
  Ekologiska Parfymfria våtservetter 72-pack

  Parfymfria våtservetter med 95% ekologiska ingredienser. Servetterna är gjorda av pappersmassa från europeiska FSC-märkta skogar. Innehåller bland annat lugnande aloe vera. Perfekt för babyn med känslig hud och torrfläckar. OBS! Bäst-före-datum februari 2017 - därav utförsäljning 50 % rabatt!

  57 kr

  Special Price 28 kr

 • BEAMING BABY
  Ekologiskt oparfymerat badskum

  Parfymfritt och ekologiskt badskum för de mindre barnen. Badskummet innehåller lugnande aloevera och näringsrik olja från apelsinblommor. Helt fritt från parabener och konserveringsmedel.

  79 kr
 • BEAMING BABY
  Oparfymerat hårschampo & tvättkräm

  Milt och ekologiskt schampo/tvättkräm för små barn, som givetvis passar för större och vuxna också. Helt parfymfritt och utan konserveringsmedel eller parabener. Passar särskilt bra för känslig hud och hårbotten.

  79 kr

4 artiklar

per sida

Artiklar 1 till 4 av totalt 4