kontakt@rekobutiken.se | Tel. 0587-47 48 01

Rekobutiken

Beaming baby

Beaming BabyBeaming Baby

Beaming Baby är ett amerikanskt varumärke som erbjuder ekologiska produkter för bebisar och deras ömtåliga hud. Beaming Baby föddes när grundaren, Charlie, insåg att rena babyprodukter för känslig hud inte var lätta att hitta och bestämde sig för att göra sina egna. Med en bakgrund inom kemi visste han vilka ingredienser han skulle undvika och allt sedan lanseringen av den första Beaming Baby-produkten, våtservetten, så har det ekologiska sortimentet stadigt vuxit och blivit allt populärare.

Produkterna är fria från onödiga starka kemikalier, parabener och alkohol och givetvis använder de sig inte av djurförsök. Sortimentet är ekologiskt certifierat godkänt av Vegan Society. Efter stränga tester av dermatologer så har alla Beaming Babys produkter fått högsta möjliga betyg - 100 % noll känslighet för alla hudtyper och anses därför vara allergivänliga.

.. Läs mer

1 artiklar

per sida

  • BEAMING BABY
    Ekologisk oparfymerad babylotion

    En ren och certifierad ekologisk baby lotion som tar hand om babyns känsliga hud. Den ger näring och fukt och lugnar irriterad hud. Innehåller aloe vera och olja från apelsinblommor.

    95 kr

    Special Price 66 kr

1 artiklar

per sida

Artiklar 1 till 1 av totalt 1