kontakt@rekobutiken.se | Tel. 0587-47 48 01

Rekobutiken

Ytor

Ekologiskt rengöringsmedel för golv och andra ytor

Rent hus med rent samvete!

Här hittar du säkra och hälsosamma produkter som rengör dina golv, bänkytor, kakelplattor och andra ytor i hemmet på ett effektivt sätt utan giftiga ämnen och som självklart är skonsamma både för dig och för miljön. Attitudes golvrengöringsmedel med tea tree och det mulifunktionella universalsprayet för övriga ytor är effektiva och dryga, med fräscha dofter. Alla Attitudes produkter utvinns ur mineral- och växtbaserade källor och är dessutom vegan och fria från ingredienser av animaliskt ursprung. Förpackningarna tillverkas av återvunnen HDPE #2 plast, den plast som är lättats att återvinna.

.. Läs mer

6 artiklar

per sida

 • ATTITUDE
  Eko badrumsspray Citrus Zest

  Bekämpar du ont med ont? I så fall, sluta genast med det och testa istället ett naturligt och effektivt alternativ i kampen mot envisa avlagringar i badrummet.

  58 kr
 • ATTITUDE
  Eko Duschrengöring Citrus Zest

  Bekämpar du ont med ont? I så fall, sluta genast med det och testa istället ett naturligt och effektivt alternativ i kampen mot envisa avlagringar i duschen

  58 kr
 • ATTITUDE
  Eko fönsterputs Citrus Zest

  Med Attitudes effektiva fönsterspray rengör du fönster, speglar, glas, emalj och övriga blanka ytor grönt, sunt och effektivt!

  58 kr
 • ATTITUDE
  Eko golv kakel & trärengöring Citrus Zest

  Golv-, kakel- och trärengöring från Attitude. Det effektiva golvrengörinsmedlet har en fräsch doft och rengör golv av trä, kakel och klinker med miljövänliga ingredienser som du slipper oroa dig över.

  58 kr
 • ATTITUDE
  Eko Köksrengöringsspray citrus zest

  Köksrengöringsspray från ATTITUDE .Rengöringssprayen tar enkelt och effekivt bort fett och smuts i köket med hjälp av naturliga ingredienser.

  58 kr
 • ATTITUDE
  Eko universalspray Citrus Zest

  Universalspray från Attitude är ett miljövänligt effektivt rengöringsmedel för alla ytor i hemmet. Det miljövänliga rengöringssprayet har en fräsch doft av citrus och är tillverkat av ingredienser som du inte behöver oroa dig för.

  58 kr

6 artiklar

per sida

Artiklar 1 till 6 av totalt 6