kontakt@rekobutiken.se | Tel. 0587-47 48 01

Rekobutiken

The Humble Co - Humble Brush Ekologisk Tandborste i bambu

Ekologisk tandborste med skaft i bambu, för barn och vuxna. Tandborsten för barn är 14,5 cm och är supersoft. Tandborsten för vuxna är 19 cm och är soft. Välj storlek när du beställer.

Tillgänglighet: I lager

34 kr

* Obligatoriska fält

The Humble Co.

Produktbeskrivning

Detaljer

Ekologisk tandborste med skaft i panda-vänilg bambu, för barn och vuxna.

Tandborsten för barn är 14,5 cm och är supersoft. Tandborsten för vuxna är 19 cm och är soft. Välj storlek och färg när du beställer.

Humble Brush har skapat ett kvalitativt och enkelgreppat handtag, gjort helt utav bambu och format efter din hand. Den har en naturlig känsla i både hand och mun och designen ser väldigt bra ut i badrummet.

Tandborsten innehåller strån som är helt fria från BPA. Stråna är gjorda utav nylon. De enda alternativen till nedbrytbara borststrån är gris- eller vildsvinshår. Detta är dock inget vi ville använda på våra tandborstar, så därför valde vi att istället gå vidare med Nylon, mer specifikt Nylon-6. Högre grader av Nylon-6 har visats vara biologiskt nedbrytbara ca 3 år efter bortskaffande.

Humble Brush använder nylon därför att det inte finns något annat plant-baserat alternativ som skulle tillåta Dig att använda tandborsten i 2-4 månader.

Med rätt skötsel håller Humble Brush bambutandborste precis lika länge som den vanliga plasttandborsten. Däremot är det rekommenderat att man byter ut sin tandborste var tredje månad, eller när borststråna är utslitna.

Humble Brush Foundation tillsammans med partners hjälper människor i nöd av munvård runt om i världen. För varje såld tandborste så skänker Humble Brush en fysisk tandborste eller produktionskostnaden av en.

 

Mer information

Mer information

Namn 2 Nej
Barcode Nej
Hudtyp Nej
Varumärken The Humble Co.
Date added Nej
Smak Nej

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: The Humble Co - Humble Brush Ekologisk Tandborste i bambu

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg