kontakt@rekobutiken.se | Tel. 0587-47 48 01

Rekobutiken

 
Rosenserien
babyprodukter
Klarnakampanj

Populärt just nu!

Eko Köksrengöringsspray citrus zest

Köksrengöringsspray från ATTITUDE .Rengöringssprayen tar enkelt och effekivt bort fett och smuts i köket med hjälp av naturliga ingredienser.

50 kr

Eko badrumsspray Citrus Zest

Bekämpar du ont med ont? I så fall, sluta genast med det och testa istället ett naturligt och effektivt alternativ i kampen mot envisa avlagringar i badrummet.

50 kr

Vegan Läppbalsam

Veganskt ekologiskt läppbalsam med granatäpple och jojobaolja från Eco Cosmetics. Ceratet innehåller bland annat olivolja och sheasmör som skyddar och vårdar den känsliga huden på läpparna, gör dem mjuka och samt ger en aning gloss.

59 kr

Fair Trade-märkta kondomer Forte 10-pack

Forte är vår starkaste kondom för maximalt skydd Storlek: 180 x 0,10 x 52 mm

99 kr

Special Price 69 kr

Castile Liquid Soap

Flytande tvål med ekologisk tea tree-olja från Desert Essence.

115 kr

Deodorant Tropical Breeze

Naturlig deodorant från Desert Essence

79 kr

Hand & Body Lotion Lavender Coconut

Hand & Body Lotion från Dr. Bronner's är härliga ekologiska, certifierade krämer framställda av rena organiska oljor, helt fria från syntetiska ingredienser och konserveringsmedel.

149 kr

Ekologisk Tandborste i bambu

Ekologisk tandborste med skaft i bambu, för barn och vuxna. Tandborsten för barn är 14,5 cm och är supersoft. Tandborsten för vuxna är 19 cm och är soft. Välj storlek när du beställer.

34 kr

Intensive Moisturizing Conditioner

Ett härligt hårbalsam från NONIQUE utvecklat för torrt och näringsfattigt hår samt för lite grövre hårstruktur. Balsamet har en fräsch örtig doft och är berikat med härlig olivolja och avokadoolja som lämnar håret mjukt och följsamt utan att det känns oljigt. 

129 kr

Intensive Moisturizing Shampoo

Intensivt fukt- och näringsgivande hårschampo från NONIQUE berikat med olivolja och avokadoolja. Schampot har en unik formula som ger extra mycket fukt och näring till torrt, skadat eller frizzigt hår

129 kr

Hårvax Natural Form

Perfekt styling med naturliga råvaror. Experimentera med frisyren! Kokosolja och bivax ger naturlig form på kort hår och vårdar hårtopparna. Väldigt drygt.

 

99 kr

Jojoba Conditioner

Balsam från Faith In Nature.

65 kr

Eko tvättmedel Wildflowers

Ett miljövänligt högeffektivt tvättmedel baserat på naturliga ingredienser. Rena eteriska oljor skänker väldoft. Innehåller endast vegetabiliska ämnen.

129 kr

Vårfräscht!

Artiklar 1 till 12 av totalt 341

 

Nytt i shoppen!

Artiklar 1 till 12 av totalt 341

 

Älska med gott samvete

Artiklar 1 till 12 av totalt 341

Rent hus utan kemikalier

Artiklar 1 till 12 av totalt 341

 

Våra Varumärken