kontakt@rekobutiken.se | Tel. 0587-47 48 01

Rekobutiken

 
Ren Logik
babyprodukter
Cultivators

Populärt just nu!

Mineral Foundation: välj färg

YAG mineral foundation finns i 10 olika nyanser. En foundation används för att få ett jämnare underlag i ansiktet, en grund för en perfekt makeup. Läs mer om de olika nyanserna i texten nedan.  

249 kr

Mandelolja Ekologisk Kallpressad

100 % ren, ekologisk och kallpressad mandelolja från Crearome. Mandelolja är en mild, mjukgörande olja som varken är för fet eller för torr. Den återfuktar, gör huden mjukare, ger starkare naglar och motverkar mörka ringar under ögonen. 

150 kr

Napp i naturgummi Fjärilsformad Anatomisk Stjärn...

Heveas napp i anatomisk form är tillverkad i 100% naturgummi med anatomisk sugdel och fjärilsformad sköld  Nappen är skonsam mot babyns ansikte och den ergonomiska fjärilsformen ger utrymme för näsan och hakan. Den förhindrar vakuumeksem runt munnen.

67 kr

Liquid Foundation TEST

Testa din nyans på Zuii Organic Flora Liquid Foundation innan du köper originalstorlek. Frakt för endast provpåsar är 19 kr.

15 kr

Conditioner for every hair type

Med jojoba och grönt te. Eco cosmetics balsam är utvecklat för daglig användning och ger alla hårtyper extra glans.

69 kr

Eyeprimer

En superdryg eyeprimer som skall appliceras mycket tunt på ögonlocket för att du ska få en intensivare ögonskugga och som gör att den sitter ännu längre.

229 kr

Foundation Primer & Colour Corrective Primer T...

Testa din nyans på Zuii Organic Flora Foundation Primer eller Colour Corrective Primer innan du köper originalstorlek. Frakt för endast provpåsar är 19 kr.

15 kr

Organic Herbal Hair Color Powder: Välj Färg

Cultivators' ekologiskt certifierade växthårfärger ger ett naturligt och livfullt resultat och en fantastisk glans. Cultivators Organic Herbal Hair Color serie av växtfärger har bra täckning och färgåtergivning. 

179 kr

Ekologisk Permanent Hårfärg

Permanent hårfärg från Tints of Nature är skonsammare och naturligare än konventionella permanenta hårfärger och innehåller certifierade ekologiska ingredienser. Hårfägen är fri från ammoniak och parabener.

179 kr

Ekologisk ultratunn binda med vingar Super

Natracares binda Super med vingar är en ultratunn binda för normalt till rikligt flöde. Bindorna har svalt och luftigt ytskikt av ekologisk bomull som låter huden andas. De är inte klorblekta och innehåller inga syntetmaterial, plast, kemikalier eller parfym.

39 kr

Humble Brush Ekologisk Tandborste i bambu

Ekologisk tandborste med skaft i bambu, för barn och vuxna. Tandborsten för barn är 14,5 cm och är supersoft. Tandborsten för vuxna är 19 cm och är soft. Välj storlek när du beställer.

34 kr

Favoriter i vinter!

Artiklar 1 till 12 av totalt 355

 

Nytt i shoppen!

Artiklar 1 till 12 av totalt 355

 

Älska med gott samvete

Artiklar 1 till 12 av totalt 355

Rent hus utan kemikalier

Artiklar 1 till 12 av totalt 355

 

Våra Varumärken