kontakt@rekobutiken.se | Tel. 0587-47 48 01

Rekobutiken

 
Rosenserien
babyprodukter
rea

Populärt just nu!

Eko golv kakel & trärengöring Citrus Zest

Golv-, kakel- och trärengöring från Attitude. Det effektiva golvrengörinsmedlet har en fräsch doft och rengör golv av trä, kakel och klinker med miljövänliga ingredienser som du slipper oroa dig över.

58 kr

Hibiskiss 100% Natural Lip Color

Läppbalsam från Crazy Rumors med en kyss av naturlig mineralfärg! Ger läpparna en naturlig färgboost och doft och smak av hibiskus! 

69 kr

Organic Herbal Hair Color Powder: Välj Färg

Cultivators' ekologiskt certifierade växthårfärger ger ett naturligt och livfullt resultat och en fantastisk glans. Cultivators Organic Herbal Hair Color serie av växtfärger har bra täckning och färgåtergivning. 

189 kr

Eko sköljmedel Citrus Zest

Ett härligt sköljmedel med naturliga eteriska oljor av eucalyptus, lime, apelsin och rosmarin. Ger ett naturligt mjukt tvättresultat.

68 kr

Eko sköljmedel Pear Nectar

Ett härligt sköljmedel med doft av grönt äpple, päron, lavendel, heliotrop, vit mysk, amber och blonde woods. Ger ett naturligt mjukt tvättresultat.

72 kr

Liquid Foundation PROV

Testa din nyans på Zuii Organic Flora Liquid Foundation innan du köper originalstorlek. Frakt för endast provpåsar är 19 kr.

15 kr

Humble Brush Ekologisk Tandborste i bambu

Ekologisk tandborste med skaft i bambu, för barn och vuxna. Tandborsten för barn är 14,5 cm och är supersoft. Tandborsten för vuxna är 19 cm och är soft. Välj storlek när du beställer.

34 kr

Natural Toothpaste Fresh Mint

Tandkräm från HumbleBrush som är snäll mot miljön, vegansk och ett modernt alternativ till annan tandkräm. Tandkrämen är utvecklad av tandläkare, den är för vuxna och innehåller fluor.

39 kr

Multikräm

En vårdande härlig kräm från Dr Sannas, som mjukgör och skyddar torr, känslig och reaktiv hud mot uttorkning, men passar alla hudtyper. 

249 kr

Eye Brow Styling Gel Tinted Brow Talent: välj fä...

En ögonbrynsgel från Sante Naturkosmetik som formar ostyriga ögonbryn på ett kick! 

75 kr

Concealer loose: välj färg

Ren mineralconcealer utan talk, utan bismut, utan konserveringsmedel eller andra utfyllnader. En concealer använder man för att dölja blemmor, pigmentfläckar, mörka ringar under ögonen och det röda runt näsvingarna

229 kr

Vintertips!

Artiklar 1 till 12 av totalt 350

 

Nytt i shoppen!

Artiklar 1 till 12 av totalt 350

 

Älska med gott samvete

Artiklar 1 till 12 av totalt 350

Rent hus utan kemikalier

Artiklar 1 till 12 av totalt 350

 

Våra Varumärken