kontakt@rekobutiken.se | Tel. 0587-47 48 01

Rekobutiken

Organics by Sara - Hand & Body Soap Sensitive Skin, 110 gr

Ekologisk handtillverkad tvål för känslig hud

En skonsam tvål för hela familjen för tvätt av händer, kropp och för rengöring av rengöringssvampen från Organics by Sara. Innehåller ekologisk kokosolja och sheasmör som löddrar mjukt och efterlämnar en ren och mjuk känsla. Denna tvål är utan tillsatt doft och passar därför speciellt en känslig hud samt barn & baby.

Bara 1 kvar

Tillgänglighet: I lager

149 kr
Organics by Sara

Produktbeskrivning

Detaljer

En skonsam tvål för hela familjen för tvätt av händer, kropp och såklart rengöringssvampen. Innehåller ekologisk kokosolja och sheasmör som löddrar mjukt och efterlämnar en ren och mjuk känsla. Denna tvål är utan tillsatt doft och passar därför speciellt en känslig hud samt barn & baby.

Sensitive-tvålen är ljusgul med en helt slät yta. Den har inte eteriska oljor eller krossade blommor tillsatt såsom lavendeltvålen. Tvålen doftar dock ”tvål” ifrån oljornas förtvålningsprocess.

Tvålarna handtillverkas i Sverige och är baserade på 100% ekologiska oljor som genomgår den uråldriga förtvålningsprocessen med hjälp av ett basiskt ämne (lut/natriumhydroxid). I torkningen som sker efter tillverkningen försvinner dock denna lut och tvålen får ett mer hudvänligt pH-värde.

Tvålarna tillverkas för hand och gjuts i en form där de sedan får sedan stelna någon vecka innan de skärs upp. Därefter ligger de på slutlig torkning, ca 4 veckor. Detta förlänger hållbarheten. Tvålarna trivs bäst på en tvålkopp med galler eller avrinningshål för att få möjlighet att torka mellan användningarna.

Fasta tvålar är miljövänliga då de inte späds ut med vatten såsom en flytande tvål, de tar mindre plats och dessutom behövs inget konserveringsmedel. Tvålarna är också mindre uttorkande än de flesta flytande tvålar och därmed ett riktigt bra hudvänligt alternativ för alla hudtyper – inklusive känslig hud.

Tvålarna är skurna så att en oanvänd tvål precis får plats i en handflata utan att det gör ont vid kanterna. En perfekt storlek om du frågar oss!

Innehåll: Sodium canolat* (rapsolja), Sodium Cocoate* (kokosolja), Glycerin**, Aqua, Sodium Shea Butterate* (sheasmör), Sodium Cocoa Butterate* (kakaosmör).

*Förtvålad ekologisk certifierad ingrediens
**bildas naturligt i förtvålningsprocessen

Mer information

Mer information

Namn 2 Ekologisk handtillverkad tvål för känslig hud
Barcode 7350101472514
Storlek 110 gr
Hudtyp Allergisk hy, Baby hy, För alla, Känslig hy, Normal hy, Torr hy
Varumärken Organics by Sara
Date added Nej
Smak Nej

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Organics by Sara - Hand & Body Soap Sensitive Skin, 110 gr

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg