kontakt@rekobutiken.se | Tel. 0587-47 48 01

Rekobutiken

Om Oss

Reko, eko, eko…

Naturlig skönhet kommer inifrån med lite hjälp av naturen utifrån

Vi vill ge dig inspiration till förändring.

Vi på Rekobutiken vill underlätta för dig att göra smarta medvetna val i din vardag genom att erbjuda ekologiska alternativ till produkter som du använder dagligen. Det är de produkter och vanor vi har i vårt dagliga liv som är enklast att byta ut mot alternativ som är lite snällare mot dig, din hud, dina barn, de som tillverkar produkten, vår natur och vår planet. Om vi alla väljer att byta ut alla, eller en del av, de produkter som vi använder oss av varje dag så gör det skillnad – vi lovar!

Visste du att vår hud tar upp 60 % av det vi smörjer in oss med? Byt ut ditt schampo, din tvål, din mascara, dina kondomer, din after shave, din bomull, din läppglans, dina bindor, ditt tvättmedel, din ansiktskräm, våtservetterna som du tvättar din bebis med… Byt ut mot ekologiskt lite i taget och allt eftersom, små steg som betyder så oändligt mycket för vår planet!

Det tycker vi är schyst!

När du handlar från Rekobutiken gör du ett schyst medvetet val!

  • Reko
    Ekologiska och naturliga produkter valda med omsorg både för dig som ska använda produkten, de som tillverkar produkten och med ett stort engagemang för djur, natur och miljö - Schysta grejer helt enkelt!

  • Eko
    Huden är ett stort "andningsorgan", vår hud tar upp 60 % av det vi smörjer in oss med och detta fortsätter sedan ut i kroppen. Naturliga skönhet kommer inifrån med lite hjälp av naturen utifrån - Naturen är schyst!

  • Eko, eko, eko...
    Alla val du gör skapar ett eko någonstans i världen, på andra sidan jordklotet eller i din närhet. De smarta val du gör blir till små droppar som tillsammans bildar ett hav av ekon som plåstrar om vår planet - Välj schyst!

Har du frågor om våra produkter eller om oss, tveka inte att höra av dig! Kontakta oss här eller via chattfunktionen nere till höger.

Rekobutiken.se drivs av goimbacom HB org. nr. 969769-8463.

.. Läs mer