kontakt@rekobutiken.se | Tel. 0587-47 48 01

Rekobutiken

REA

Oh-Lief - Natural Olive Baby Wax, 125 gr

Mjukhet från topp-till-tå! Lavendelns lugnande och lindrande effekt gör att denna härligt fuktgivande kroppskräm passar utmärkt efter badet och för babymassage. Passar alla hudtyper.


 


 


 


Obs! Bäst-före-datum april 2017

Tillgänglighet: I lager

143 kr

Special Price 72 kr

Oh-Lief

Produktbeskrivning

Detaljer

Ett perfekt universalvax för babymassage och som lugnande fuktighetskräm. Mjukar upp mjölkskorv och lindrar insektsbett. För känslig hud.

Användning: Värm vaxet mellan händerna och massera barnet med cirkelrörelser från topp till tå. Applicera en liten mängd på insektsbett, problemhud, skrubbsår och rispor för att lugna irritation.

Vid mjölkskorv: Massera in en liten mängd i barnets hårbotten, vänta en liten stund tills balsamet har mjukat upp huden och använda en lösskam för att försiktigt borsta bort död hud. Undvik fontanellen.

Med certifierade ekologiska ingredienser:

Innehåll: Olea Europea (Olive) Oil*, Vitis Vinifera (Grapeseed) Oil**, Cera Alba (Beewax)**, Lavadula Agustifolia (Lavender) Oil*. *certified organic ingredient **natural ingredients

Mer information

Mer information

Namn 2 Nej
Barcode Nej
Storlek 125 gr
Hudtyp Baby hy, Känslig hy, Sårig hud
Varumärken Oh-Lief
Date added Nej
Smak Nej

Recensioner

Kundrecensioner (1)

Bästa bästa!Recension av Amanda
Betyg
Jag köpte det här babyvaxet till min lilla dotter och testade det själv och jag älskar det! Både till min dotter och till mig själv. Jag kommer aldrig mer att använda någon annan hudkräm!! Det är helt magiskt bra!
Det är som ett mjukt skönt smör som bara smälter in i huden och gör den superlen. Den doftar fint tycker jag, lite som honung och lavendel. Jag rekommenderar! (Skrevs den 2016-01-21)

Skriv din egen recension

Du recenserar: Oh-Lief - Natural Olive Baby Wax, 125 gr

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg