kontakt@rekobutiken.se | Tel. 0587-47 48 01

Rekobutiken

REA

Natracare - Ekologiskt Trosskydd Tanga, 30-pack

Natracare Tanga trosskydd med vingar passar string- och tangatrosor och har ett svalt och luftigt ytskikt av ekologisk bomull som låter huden i underlivet andas. Ekologiska och naturliga trosskydd tillverkade av certifierad ekologisk bomull och förnyelsebara naturmaterial.

Tillgänglighet: I lager

29 kr

Special Price 20 kr

Natracare

Produktbeskrivning

Detaljer

Trosskydd av ekologisk bomull som varken är klorblekta eller innehåller syntetmaterial, plast, kemikalier, ytbehandlingsmedel eller parfymer vilket gör dem snälla mot både huden och miljön.

De är perfekta att använda som extra skydd när du använder tamponger, när du reser eller vill ha naturliga material närmast kroppen och speciellt sköna för dig som har känslig hud eller ofta drabbas av svampinfektioner eller andra återkommande underlivsbesvär.

Trosskydden är 99% biologiskt nedbrytbara och komposterbara.

Natracare står för mer än bara ekologiska och naturliga produkter. Natracare är ett prisbelönt, etiskt företag som erbjuder ekologiska och naturliga lösningar för personlig vård. Alla hygien-och babyprodukter innehåller endast ekologiska och naturliga material som uppfyller de högsta miljökraven och kommer från råvaruproducenter som förvaltar och övervakar naturens resurser respektfullt och delar Natracares värderingar.

REKOMMENDERAS AV GYNEKOLOGERMånga får mindre besvär av svampinfektioner, klåda och irritation när de byter från syntetmaterial till bomull. Därför rekommenderas Natracares produkter av gynekologer.

Mer information

Mer information

Namn 2 Nej
Barcode 782126003072
Storlek Nej
Hudtyp Nej
Varumärken Natracare
Date added Nej
Smak Nej

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Natracare - Ekologiskt Trosskydd Tanga, 30-pack

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg