kontakt@rekobutiken.se | Tel. 0587-47 48 01

Rekobutiken

Borstar, Penslar & Verktyg

Ekologiska makeupborstar & penslar i mjuk syntetborst

Rekobutiken har ett fint urval av miljövänliga och klimatsmarta makeuptillbehör. Professionella borstar och penslar tillverkade av ekologiska och hållbara material där ingen, varken människa eller djur, har behövt lida för din skönhets skull. Vi har mjuka puderborstar, kabukiborstar som tar upp den perfekta mängden puderfoundation, foundationpenslar för flytande foundation, ögonskuggspenslar som gör det lätt att skugga, tona, markera och blanda skuggan, eyelinerpenslar för den perfekta linjen och rougeborstar som gör det enkelt att lägga på rätt mängd rouge, alla med syntetbort av högsta kvalitet... Läs mer

Artiklar 1 till 12 av totalt 31

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • ECO TOOLS
  Airbrush Complexion Kit

  The Airbrush Complexion Kit är utformat för att du ska kunna skapa en perfekt bas och finish och för att du ska kunna organisera dina sminkverktyg på ett fiffigt sätt

  299 kr
 • ECO TOOLS
  Brow Shaping Duo

  Brow Shaping set med 2 ögonbrynsborstar från Eco Tools som gör det enkelt att forma ögonbrynen och ge dem en perfekt form. De enda verktyg du behöver för att underhålla och forma dina ögonbryn!

  89 kr
 • ECO TOOLS
  Color Perfecting Minis

  Color Correcting Mini makeup-svampar är designade med EcoFoam® teknologin* som ger ett perfekt resultat! 

  109 kr
 • ECO TOOLS
  Daily Defined Eye Kit

  The Daily Defined Eye Kit är ett set med 5 ögonskuggsborstar och penslar utformade för att du ska kunna skapa dina favoritögonsminkningar och också kunna organisera dina sminkverktyg på ett fiffigt sätt.

  179 kr
 • ECO TOOLS
  Facial Cleansing Brush

  Facial Cleansing Brush från Eco Tools är en ansiktsborste med mjuka strån som ger en djup porrengöring och en mjuk peeling av huden i ditt ansikte

  109 kr
 • ECO TOOLS
  Finishing Kabuki

  FINISHING KABUKI är en puderboste med otroligt mjuk borst som enkelt anpassar sig til ansiktets och halsens konturer för att ge huden en jämn och fin finish.

  125 kr
 • ECO TOOLS
  Flat Eyeliner Brush

  Naturlig eyelinerborste från Eco Tools.

  69 kr
 • ECO TOOLS
  Flat Foundation Brush

  Skapa en jämn täckning av mörka ringar under ögonen och andra skavanker för en felfri bas.

  89 kr
 • ECO TOOLS
  Makeup Brush Shampoo

  Eco Tools rengöringsshampo för makeupborstar och penslar tvättar bort smink, olja och andra orenheter från dina borstar vilket ger ett bättre och jämnare resultat när du applicerar din makeup.

  119 kr
 • ECO TOOLS
  Modern Romance Collection

  Limited Edition Box med 5 st makeup-penslar och borstar med djurvänlig borst och designade hylsor med romantiska mönster och färger. Setet innehåller alla borstar som behövs för en mjuk och romatisk look. Levereras i en söt presentbox.

  279 kr
 • ECO TOOLS
  Perfecting Blender Duo

  Perfecting Blender Duo från Eco Tols är ett set med två mjuka makeupsvampar i två färger och i två olika fasthetsgrader

  129 kr
 • ECO TOOLS
  Perfecting Detail Blender

  Total Perfecting Detail Blender är designad med EcoFoam® teknologi (70% plantbaserat material) och utformad för att enkelt lägga makeup på även svåråtkomliga ställen. För en felfri och jämn finish. 

  75 kr

Artiklar 1 till 12 av totalt 31

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artiklar 1 till 12 av totalt 31