kontakt@rekobutiken.se | Tel. 0587-47 48 01

Rekobutiken

Borstar, Penslar & Verktyg

Ekologiska makeupborstar & penslar i mjuk syntetborst

Rekobutiken har ett fint urval av miljövänliga och klimatsmarta makeuptillbehör. Professionella borstar och penslar tillverkade av ekologiska och hållbara material där ingen, varken människa eller djur, har behövt lida för din skönhets skull. Vi har mjuka puderborstar, kabukiborstar som tar upp den perfekta mängden puderfoundation, foundationpenslar för flytande foundation, ögonskuggspenslar som gör det lätt att skugga, tona, markera och blanda skuggan, eyelinerpenslar för den perfekta linjen och rougeborstar som gör det enkelt att lägga på rätt mängd rouge, alla med syntetbort av högsta kvalitet... Läs mer

10 artiklar

per sida

 • LOGONA
  Nagelfil i glas

  Dubbelsidig nagelfil i glas för extra skonsam nagelvård.

  86 kr
 • SANTE
  Double Pencil Sharpener

  2 i 1 vässare som passar till både tjocka och smala makeuppennor.

  50 kr
 • YAG
  Blender & Highlighter Brush

  YAG´s Blender och Highlighter brush är en tät och supermjuk borste som ger ett naturligt jämnt resultat. 

  169 kr
 • YAG
  Blush Brush

  Rougeborste från YAG tillverkad av de absolut finaste syntethåren. Rougeborsten är smal, bred och vinklad och den täta och supermjuka borsten tar upp en perfekt mängd puder.

  179 kr
 • YAG
  Double Brush

  En smart dubbelpensel med ögonskuggspensel i ena änden som passar bra till ögonskuggor, concealer och highlighter. Den andra änden har en toppig pensel som är bra till att lägga skuggningar nära fransarna uppe och nere, sudda eyeliner med, dutta concealer eller till att forma ögonbrynen med. 

  169 kr
 • YAG
  Eyeliner & Brow Brush

  En smart och otroligt användbar snedställd pensel från YAG. Forma dina bryn till perfektion med ögonbrynspuder eller blanda valfri skugga med en ögonsprimer för att sedan dra fina eyelinerstreck vid dina fransrötter. 

  119 kr
 • YAG
  Eyeshadow Brush

  Användbar ögonskuggspensel som är så där lagom stor!  Den passar lika bra till hela ögonlocket som att sudda mindre partier med. Bara vinkla penseln så kommer du åt överallt.

  129 kr
 • YAG
  Kabuki Brush

  Underbart mjuk Kabukiborste som tar upp en perfekt mängd med foundation. YAG´s Kabukiborste är gjord av de absolut finaste syntethåren och är tät och supermjuk och ger ett naturligt jämnt resultat. 

  299 kr
 • YAG
  Tiny Eyeshadow Brush

  En lite mindre ögonkuggspensel från YAG som är så liten att den kommer åt precis överallt, till exempel i ögonvrån och nära fransarna. 

  119 kr
 • ZUII ORGANIC
  Makeup Brushes

  Ett fint set med fem professionella makeupborstar och penslar av finaste syntetborst  från Zuii Organic. 

  515 kr

10 artiklar

per sida

Artiklar 1 till 10 av totalt 10