kontakt@rekobutiken.se | Tel. 0587-47 48 01

Rekobutiken

REA

The Konjac Sponge Co - 100% Pure Konjac Angel Cloth Sponge

Rengöringsduk för ansiktet

En mjukt exfolierande rengöringsduk för ansiktet. Formad som en ängel som när den blir våt förvandlas til en mjuk tvättlapp.

Bara 1 kvar

Tillgänglighet: I lager

169 kr

Special Price 145 kr

The Konjac Sponge Company

Produktbeskrivning

Detaljer

En innovativ tvättlapp för ansiket. Formad som en ängel som när den blir våt förvandlas til en mjuk exfolierande rengöringsduk. Den prisvinnande rengöringsduken består av 100 % naturliga växtfibrer från konjakrot.  Perfekt rengöring oavsett om du vill använda kalla eller varma rengöringsrutiner. Passar även för att avlägsna ansiktsmasker.

Rengöringsduken är mjukare än det tunaste tyg eller flanell vilka kan vara för hårda och riviga för den ömtåliga huden i ansiktet.  Vår "ängel" peelar enkelt och varsamt och lämnar huden mjuk, fräsh och vårdad utan att den stramar och känns torr. Efter användning  känns huden förfinad och strålande fräsh. Tvättlappen som är tillverkad av 100 % rena konjakfibrer fuktas i ljumet vatten och kramas försiktigt ur. Använd tillsammans med din favoritrengöring om du vill ta bort makeup. Om du bär vattenlösligt smink eller är osminkad behövs inget rengöringsmedel. Skölj ur duken efter användning och häng upp den och låt den torka.

 • Snällare alternativ till tyglappar
 • Exfolierar varsamt samtidigt som den vårdar och fröschar upp huden
 • Återanvändningsbar och enkel att använda
 • 100 % naturliga växtfibrer
 • Perfekt för eksembenägen och känslig hud
 • pH neutral
 • 100 % fri från  kemikalier, färgämnen, tillsatser & irriterande ämnen.

Så här använder du konjaksvampar:

 • Skölj svampen i varmt vatten innan du använder den. Svamparna blir hårda när de har torkat, låt den alltid bli helt fylld med vatten innan du använder den mot huden. Krama sedan ur den flera gånger.
 • Massera med cirkulerande rörelser, svampen har en lätt exfolierande (peelande) effekt som tar bort döda hudceller och rengör på djupet.
 • Rengöringskräm eller tvål kan användas på svampen om du vill, men är inte nödvändigt.
 • Efter användning ska svampen sköljas ur ordentligt med kallt vatten, krama ur svampen (Obs! Vrid inte ur den, det skadar fibrerna) och häng upp så att den får torka ordentligt. Låt den torka luftigt i ett torrt utrymme (häng den inte i duschen). Det fungerar utmärkt att låta den torka på en handduksvärmare. Svampen blir lite skrynklig när den torkar, men återfår sin fina form när du blöter upp den.
 • Du kan också förvara den rena svampen i kylen så håller den sig fräsch och sval, vilket förlänger svampens livslängd.
 • Svampen håller 1-3 månader, beroende på hur ofta du använder den. När den börjar se sliten och trött ut eller går sönder är det dags att byta ut den. Ta bra hand om din konjakssvamp så håller den längre!

Konjaksvampar består av växtrötterna till den Asiatiska konjaksplantan (Konnyaku) av högsta kvalitet. Konjac Sponge tillverkas av 100 % naturlig Konjak, känt för dess hälsosamma effekter på huden, konjaksvampar har använts i Japan som medicinalväxt i över 1500 år. Svampen består av 100 % naturliga vegetabiliska fibrer, den är fri från färgämnen och tillsatser, pH-balanserad, naturligt djuprengörande, biologiskt nedbrytbar, miljövänlig och hållbart odlad. Alla svampar är etiskt tillverkade för hand och testade för äkthet och renhet. The Konjac Sponge Companys produkter är märkta med både Leaping Bunny och Vegan Societys symboler.

Mer information

Mer information

Namn 2 Rengöringsduk för ansiktet
Barcode 5055113801667
Storlek Nej
Hudtyp Baby hy, För alla, Känslig hy, Normal hy
Varumärken The Konjac Sponge Company
Date added Nej
Smak Nej

Recensioner

Kundrecensioner (1)

RekommenderasRecension av Kia
Betyg
Så mjuk och skön! Härlig att tvätta ansiktet med, man känner sig len och fin efteråt. (Skrevs den 2017-11-10)

Skriv din egen recension

Du recenserar: The Konjac Sponge Co - 100% Pure Konjac Angel Cloth Sponge

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg