kontakt@rekobutiken.se | Tel. 0587-47 48 01

Rekobutiken

Våtservetter

Ekologiska & komposterbara våtservetter utan kemikalier

Milda och mjuka ekologiska våtservetter utan kemikalier som passar ömtålig hud. Våtservetterna innehåller bara naturliga ekologiska ämnen som rengör skonsamt men effektivt. Våtservetterna är praktiska när vatten inte finns tillgängligt och när man är på resande fot och är så milda att de kan användas dagligen.  Servetterna är biologiskt nedbrytbara och helt fria från från klor, alkohol, och parabener.

.. Läs mer

4 artiklar

per sida

 • NATRACARE
  Baby Wipes

  Våtservetter av 100% ekologisk bomull med utvalda ekologiska ingredienser.

  55 kr
 • NATRACARE
  Cleansing Make-up Removal Wipes

  Natracare rengörinsservetter för makeup är en mjuk våtservett av 100% ekologiskt certifierad bomull. Våtservetterna är berikade med ekologiska eteriska oljor av mandel, aprikos och kamomill. Natracares sminkborttagningsservetter återfuktar, rengör och fräschar upp din hud naturligt. Den mjuka och tåliga ekologiska våtservetten rengör milt men effektivt, och klarar av att ta bort även vattenfast mascara och läppstift.

  55 kr
 • NATRACARE
  Intimate Wipes

  Natracare Intimate Wipes är en mjuk våtservett av 100% ekologiskt certifierad bomull för daglig intimhygien till vardags och vid resor. Våtservetterna är berikade med hudvårdande oljor av ringblomma och kamomill. Den milda formulan är helt fri från alkohol, SLS, parabener, formaldehyd, phenoxyetanol och andra kemiska och skadliga ämnen.

  27 kr
 • ORGANICUP
  OrganiWipes 10-pack

  OrganiWipes är våtservetter som underlättar rengöringen av menskoppen vid de tillfällen då rent vatten saknas.

  49 kr

  Special Price 29 kr

4 artiklar

per sida

Artiklar 1 till 4 av totalt 4