kontakt@rekobutiken.se | Tel. 0587-47 48 01

Rekobutiken

Menskopp

Menskopp

Menskopparna från Mooncup och OrganiCup är mjuka återanvändningsbara silikonkoppar som kan användas varje ny menstruationsperiod och är det mest miljövänliga mensskydd du kan köpa. Helt fri från latex, BPA och ftalater.

.. Läs mer

3 artiklar

per sida

 • MOONCUP
  Menskopp

  Mooncup är en mjuk silikonkopp som kan användas varje ny menstruationsperiod. Mooncup bärs invärtes, längre ned än en tampong och samlar snarare upp än absorberar mensvätskan.

  MOONCUP FINNS I TVÅ OLIKA STORLEKAR: Modell A (för kvinnor som har fött vaginalt eller är äldre än 30 utan att ha fött barn).
  Modell B (för kvinnor som är 30 år eller yngre och endast fött barn via kejsarsnitt eller inte alls). Av hygieniska skäl så gäller ej bytesrätt/returrätt för Mooncup.

  299 kr

  Special Price 209 kr

 • ORGANICUP
  Menskopp

  OrganiCup är en menskopp tillverkad av mjuk medicinsk silikon. Medan bindor och tamponger absorberar, samlar OrganiCup upp menstruationsblodet vilket  förhindrar torrhet och irritation och den naturliga PH-balansen bevaras. OrganiCup är avsedd att återanvändas vilket, jämfört med om du skulle köpa bindor och tamponger, sparar 13 200 kr under en livstid! OrganiCup finns i två storlekar: A: Till kvinnor under 30 år som inte har fött vaginalt
  B: Till kvinnor som har fött vaginalt ELLER är över 30 år. Av hygieniska skäl så gäller ej bytesrätt/returrätt för OrganiCup.

  3 recension(er)
  249 kr
 • ORGANICUP
  OrganiWipes 10-pack

  OrganiWipes är våtservetter som underlättar rengöringen av menskoppen vid de tillfällen då rent vatten saknas.

  49 kr

3 artiklar

per sida

Artiklar 1 till 3 av totalt 3