kontakt@rekobutiken.se | Tel. 0587-47 48 01

Rekobutiken

Tops & Bomull

4 artiklar

per sida

  • BOCOTON
    Ekologiska bomullsovaler

    Bomullsovaler för ansiktsrengöring. Bomull från Bocoton är ekologisk, handplockad, fairtrade-certifierad, odlad utan kemiskt gödsel och pesticider, GMO-fri, blekt med hydrogen peroxide istället för klorin och och förpackningen är nedbrytbar. Ett stort plus för att den är luddfri!

    29 kr
  • BOCOTON
    Ekologiska bomullsrondeller

    Bomullsrondeller för ansiktsrengöring. Bomull från Bocoton är ekologisk, handplockad, fairtrade-certifierad, odlad utan kemiskt gödsel och pesticider, GMO-fri, blekt med hydrogen peroxide istället för klorin och och förpackningen är nedbrytbar. Ett stort plus för att den är luddfri!

    23 kr
  • BOCOTON
    Ekologiska bomullstops för baby & barn

    Bomullstops för baby och barn med säkerhetsutformning. Bomull från Bocoton är ekologisk, handplockad, fairtrade-certifierad, odlad utan kemiskt gödsel och pesticider, GMO-fri, blekt med hydrogen peroxide istället för klorin och och förpackningen är nedbrytbar. Ett stort plus för att den är luddfri!

    23 kr
  • THE HUMBLE CO
    Bamboo Cotton Swabs 100-pack: Välj Färg

    Ekologiska bomullstops med bambupinne från The Humble Co. Fina bomullstops av ekologisk bomull och FSC-Certifierad bambu. Bomullen är färgad med helt naturliga färger.

    18 kr

4 artiklar

per sida

Artiklar 1 till 4 av totalt 4