kontakt@rekobutiken.se | Tel. 0587-47 48 01

Rekobutiken

Tester & Provpåsar

Provpåsar och tester för dig som känner dig osäker på vilken nyans eller hudvårdsprodukt som passar dig bäst. OBS! Detta är PROV, de innehåller endast ett litet prov av vald produkt.

.. Läs mer

4 artiklar

per sida

 • ORGANICS BY SARA
  Provpaket Hudvårdsrutin

  Testa Organics by Saras ekologiska hudvård och se vad den gör för skillnad för just din hud. Provpaket eller resekit för 2 veckor! 

  119 kr

  Special Price 79 kr

 • ORGANICS BY SARA
  Trialpack

  Provpaketen är ett utmärkt sätt att prova Organics by Sara’s ansiktsprodukter. Det innehåller prover på samtliga produkter som behövs för en komplett hudvårdsrutin till ansiktet.

  169 kr
 • YAG
  Mineral Eyeshadow PROV

  Provpåsar med ögonskugga för dig som känner dig osäker på vilken nyans som passar dig bäst. OBS! Detta är PROVPÅSAR, de innehåller endast ett litet prov av vald produkt. Läs mer om produkter och nyanser i texten nedan. Frakt för endast provpåsar är 19 kr.

  15 kr
 • YAG
  Mineral Makeup PROV

  Provpåsar med foundation, rouge, puder och concealer för dig som känner dig osäker på vilken nyans som passar dig bäst. OBS! Detta är PROVPÅSAR, de innehåller endast ett litet prov av vald produkt. Läs mer om produkter och nyanser i texten nedan. Frakt för endast provpåsar är 19 kr  

  15 kr

4 artiklar

per sida

Artiklar 1 till 4 av totalt 4