kontakt@rekobutiken.se | Tel. 0587-47 48 01

Rekobutiken

Graviditet & amning

Ekologiska kroppsvårdsprodukter för gravida & ammande kvinnor

.. Läs mer

4 artiklar

per sida

 • CREAROME
  Mandelolja Ekologisk Kallpressad

  100 % ren, ekologisk och kallpressad mandelolja från Crearome. Mandelolja är en mild, mjukgörande olja som varken är för fet eller för torr. Den återfuktar, gör huden mjukare, ger starkare naglar och motverkar mörka ringar under ögonen. 

  150 kr
 • GAIA PURE PREGNANCY
  Belly Butter

  Ett rikt och fylligt kroppssmör baserat på främst sheasmör och kakaosmör. Bekämpar bristningar och motverkar kliande och irriterad hud. Bibehåller hudens elasticitet och fuktbalans, samtidigt som den tillåter huden att växa. Reducerar även befintliga hudbristningar och annan ärrbildning. Perfekt som bodylotion till alla som vi ha en fylligare lotion!

  1 recension(er)

  189 kr

  Special Price 99 kr

 • GAIA PURE PREGNANCY
  Belly Oil OBS! KORT DATUM

  En underbar olja bestående av bl a nyponrosolja och vetegroddsolja. Hjälper till att minska och reducera hudbristningar och håller huden mjuk och smidig samtidigt som den växer. Oljan tas lätt upp av huden utan att kännas kladdig och appliceras enkelt med hjälp av den praktiska pumpsprayen. Även perfekt att använda som ansiktsolja eller blanda ut din ansiktskräm med! OBS! Kort datum! Bäst före mars 2017.

  189 kr

  Special Price 99 kr

 • GAIA PURE PREGNANCY
  Nipple Balm OBS! KORT DATUM

  Ett djupt vårdande balsam bestående av bl a morotsolja, solrosolja, avokadoolja och bivax. Hjälper till att underlätta amning genom att varsamt ta hand om såriga och ömmande bröstvårtor. Dessutom är den perfekt att använda som fotkräm inför sänggående, samt trasiga nagelband mm.

  Helt enkelt ett universalbalsam! OBS! Kort datum! Bäst före mars 2017.

  189 kr

  Special Price 99 kr

4 artiklar

per sida

Artiklar 1 till 4 av totalt 4