kontakt@rekobutiken.se | Tel. 0587-47 48 01

Rekobutiken

Oljor & krämer

Ekologiska hudoljor & hudkrämer för baby & barn

Milda och skyddande hudprodukter för barns känsliga hud. Babyns hud är speciellt ömtålig då huden inte hunnit bygga upp en skyddsbarriär mot yttre påverkan, huden är ungefär en femtedel så tunn som huden hos en vuxen och har svårt att bryta ner kemikalier. Det bästa sättet att skydda huden hos ett litet barn är att försöka bevara det naturliga skydd som redan finns. Detta görs bäst med fuktighetsgivande och mjukgörande produkter med naturligt och milt innehåll. Bara för att en produkt innehåller naturliga ingredienser så betyder det inte att den nödvändigtvis är mild och inte ger allergier. Man kan vara allergisk mot växter och dofter som kommer från naturen. De produkter vi har valt ut är därför extra milda, testade och godkända, har vunnit priser för sin funktion och sitt innehåll och de kunder som köper dem återkommer gärna och köper igen.

Hos oss hittar du blöjkrämer mot röda rumpor, milda hudlotioner och naturliga oljor som passar för den lilles hud.

 
 
.. Läs mer

9 artiklar

per sida

 • CREAROME
  Jojobaolja Ekologisk kallpressad

  Jojobaolja är en mild, halvfet och lätt olja som skyddar huden, binder fukt och gör den sametslen.

  163 kr
 • CREAROME
  Mandelolja Ekologisk Kallpressad

  100 % ren, ekologisk och kallpressad mandelolja från Crearome. Mandelolja är en mild, mjukgörande olja som varken är för fet eller för torr. Den återfuktar, gör huden mjukare, ger starkare naglar och motverkar mörka ringar under ögonen. 

  150 kr
 • ECO COSMETICS
  Baby & kids blöjkräm/zinkkräm

  Blöjkräm/zinkkräm med granatäppleextrakt och havtorn.

  155 kr
 • ECO COSMETICS
  Baby & kids bodylotion

  Hudkräm med granatäpple & havtorn. Speciellt framtagen för små och stora barns känsliga hud.

  125 kr
 • GAIA NATURAL BABY
  Natural Baby Powder

  Ett fantastiskt fuktabsorberande babypuder som snabbt och skonsamt absorberar fukt där ditt barn behöver det. Pudret är gjort av ren majsstärkelse samt en aning ekologisk lavendel och kamomill, som ger en diskret behaglig doft.

  129 kr
 • GAIA NATURAL BABY
  Baby Massage Oil

  En universal, ren ekologisk olja för massagen, badet eller direkt på huden. Spädbarnsmassage är ett underbart sätt att stärka banden mellan dig och ditt barn.

  149 kr
 • GAIA NATURAL BABY
  Baby Moisturiser

  En underbar lotion för babymjuk hud. Med en noga avvägd blandning av naturliga, organiska extrakt, mjukgörande organiska oljor och sheasmör.

  149 kr
 • GAIA NATURAL BABY
  Skin Soothing Lotion

  En tjock kräm som innehåller bivax, zink och ricinolja. De perfekta ingredienserna för att skydda huden. Speciellt bra att använda på små ansikten som utsätts för kyla och vind eller i ett tjockare lager på små blöjrumpor.

  189 kr
 • ROSENSERIEN
  Jojoba Oil

  100% ren kallpressad jojobaolja från Rosenserien, av högsta kvalitet. OBS. Beställningsvara, leveranstid 1-2 dagar extra.

  320 kr

9 artiklar

per sida

Artiklar 1 till 9 av totalt 9