kontakt@rekobutiken.se | Tel. 0587-47 48 01

Rekobutiken

Ögonkräm

Ekologisk ögonkräm

Här hittar du vårt utbud av ekologiska ögonkrämer. Den tunna och känsliga huden runt ögonen behöver extra vård och omsorg och med rätt produkter kan du reducera fina linjer, strama upp och återfukta. Ögonkrämer hjälper till med att  minimera mörka ringar, påsar under ögonen, fina linjer, kråkfötter och rynkor och ett för tidigt åldrande av huden runt ögonen. Ögonkrämer skyddar även huden från att irriteras av makeup och andra produkter. Hitta en ögonkräm som passar just dina behov.

.. Läs mer

6 artiklar

per sida

 • CREAROME
  Mandelolja Ekologisk Kallpressad

  100 % ren, ekologisk och kallpressad mandelolja från Crearome. Mandelolja är en mild, mjukgörande olja som varken är för fet eller för torr. Den återfuktar, gör huden mjukare, ger starkare naglar och motverkar mörka ringar under ögonen. 

  150 kr
 • DR SANNAS
  Ögonkräm för alla hudtyper

  En lätt ögonkräm som passar alla hudtyper. Håller fuktbalansen och främjar elasticiteten i den tunna huden runt ögonen. 

  349 kr

  Special Price 279 kr

 • NONIQUE
  Anti Aging Eye Cream

  Lyxig djupgående ögonkräm som bygger upp och upprätthåller harmoni i det känsliga området runt ögonen. Minskar mörka ringar och motverkar rynkor. Återfuktar torr och känslig hud. Doftar ljuvligt av hallon och acaibär. Innehåller ekologiskt odlad nonifrukt, aloe vera, granatäpple, acaibär och sheasmör.

  149 kr
 • NONIQUE
  Extreme Energy Eye Cream

  Lättarbetad ögonkräm som är anpassad till trötta och torra ögon. Återfuktar och vårdar det känsliga området runt ögat och tillför ny energi och näring till huden samtidigt som den har en lätt kylande effekt.

  149 kr
 • NONIQUE
  Intensive Eye Cream

  Extra återfuktande ögonkräm, som vårdar huden runt ögonen och är speciellt anpassad för torr eller mycket torr hy. Doftar uppfriskande av färsk lime och gröna olivblommor. Applicera efter rengöring en liten mängd morgon och kväll på området runt ögonen. Innehåller ekologisk odlad nonifrukt, aloe vera, olivolja, avokadoolja och jojobaolja.

  149 kr
 • ROSENSERIEN
  Eye Cream

  En lätt kräm från Rosenserien, framtagen för den känsliga huden vid ögat. Tillför mycket fukt och kan reducera de fina linjerna kring ögonen. OBS. Beställningsvara, leveranstid 1-2 dagar extra.

  240 kr

6 artiklar

per sida

Artiklar 1 till 6 av totalt 6