kontakt@rekobutiken.se | Tel. 0587-47 48 01

Rekobutiken

Hevea - Napp i naturgummi Fjärilsformad Anatomisk Stjärna-Måne

Heveas napp i anatomisk form är tillverkad i 100% naturgummi med anatomisk sugdel och fjärilsformad sköld Nappen är skonsam mot babyns ansikte och den ergonomiska fjärilsformen ger utrymme för näsan och hakan. Den förhindrar vakuumeksem runt munnen.

Bara 2 kvar
 
Produktnamn Antal
Hevea - Napp i naturgummi, Stjärna & Måne Anatomisk, 3-36 mån 2

Tillgänglighet: I lager

67 kr

Special Price 50 kr

* Obligatoriska fält

Hevea

Produktbeskrivning

Detaljer

0-3 månader och 3-36 månader

Napp från Hevea i 100% naturgummi med anatomisk sugdel och fjärilsformad sköld. Heveas napp ger dig ett hälsosammare och elegantare alternativ för barnet än tummen. Den är skonsam mot babyns ansikte och den ergonomiska fjärilsformen ger utrymme för näsan och hakan och den förhindrar vakuumeksem runt munnen. Dess hygieniska tillverkning i ett stycke har inga hopfogade delar, alltså kan inte bakterier samlas och gömma sig i hål och skarvar.


I hela produktionskedjan har hänsyn tagits till ekologi och miljö. Återvunnet och biologiskt nedbrytbara förpackningsmaterial. Utan PVC, BPA, ftalater och artificiella färgämnen.

För att säkra god hygien innan nappen används första gången ska den läggas i kokande vatten i 5 minuter. Gör alltid ren nappen innan den används och kontrollera att bitdelen inte är skadad. På grund av såväl säkerhets- som hygienskäl bör nappen kasseras efter högst två månaders användning. När nappen inte används bör den placeras på en ren och torr plats, skyddad från direkt solljus och kontakt med en direkt värmekälla. När nappen inte används bör den förvaras i en försluten behållare.

Eftersom napparna är biologiskt nedbrytbara, måste de hållas undan solljus och fuktiga miljöer för att förlänga dess livslängd.

Namnet "Hevea" härstammar från det latinska namnet för ett släkte av gummiträd, Hevea brasiliensis.

Mer information

Mer information

Namn 2 Nej
Barcode Nej
Storlek Nej
Hudtyp Nej
Varumärken Hevea
Date added Nej
Smak Nej

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Hevea - Napp i naturgummi Fjärilsformad Anatomisk Stjärna-Måne

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg