kontakt@rekobutiken.se | Tel. 0587-47 48 01

Rekobutiken

Hårfärg Ekologisk

Ekologisk hårfärg

Hos Rekobutiken hittar du örthårfärger baserade på 100 % naturliga ingredenser. Hitta din egna unika look med hjälp en hårfärg utan kemikalier. Örthårfärg är en naturlig och skonsam hårfärg bestående av ett pulver av ekologiska örter, bark, frukter och veteprotein som blandas med vattten. Färgen tränger inte in i hårstråna som en traditionell kemisk hårfärg utan lägger sig runt stråna som en skyddande film vilket ger ett fint och naturligt resultat som stärker håret istället för att slita på det. Hårfärgen är fri från peroxid, ammoniak och andra kemiska ingredienser och innehåller inga syntetiska färgämnen, kemiska dofter och konserveringsmedel. 

Vi har även permanenta hårfärg från Tints of Nature som är lite snällare mot håret och huden då de inte innehåller de allra starkaste kemikalier som permanenta håfärger vanligtvis innehåller. Hårfärgerna innehåller bland annat naturliga ekologiska ingredienser för ett permanent resultat men är fria från ammoniak och parabener.

Köp din hårfärg online!

.. Läs mer

2 artiklar

per sida

 • CULTIVATOR'S
  Organic Herbal Hair Color Powder: Välj Färg

  Cultivators' ekologiskt certifierade växthårfärger ger ett naturligt och livfullt resultat och en fantastisk glans. Cultivators Organic Herbal Hair Color serie av växtfärger har bra täckning och färgåtergivning. 

  179 kr
 • TINTS OF NATURE
  Ekologisk Permanent Hårfärg

  Permanent hårfärg från Tints of Nature är skonsammare och naturligare än konventionella permanenta hårfärger och innehåller certifierade ekologiska ingredienser. Hårfägen är fri från ammoniak och parabener.

  179 kr

2 artiklar

per sida

Artiklar 1 till 2 av totalt 2