kontakt@rekobutiken.se | Tel. 0587-47 48 01

Rekobutiken

Eco Tools - Modern Romance Collection

Limited Edition Box med 5 sminkborstar & penslar

Limited Edition Box med 5 st makeup-penslar och borstar med djurvänlig borst och designade hylsor med romantiska mönster och färger. Setet innehåller alla borstar som behövs för en mjuk och romatisk look. Levereras i en söt presentbox.

Bara 1 kvar

Tillgänglighet: I lager

279 kr

Special Price 237 kr

Eco Tools

Produktbeskrivning

Detaljer

Limited Edition Box med 5 st makeup-penslar och borstar med djurvänlig borst och designade hylsor med romantiska mönster och färger. Setet innehåller alla borstar som behövs för en mjuk och romatisk look. Levereras i en söt presentbox.


Glöd - Angled BlushBrush: Ge dina kinder en mjuk glöd till din romatiska look med borsten med täta, vinklade borst för en fräsch hy och mjuka rosiga kinder. Applicera i en oval form högst upp på dina kindben.

Jämna ut - Flat Foundation Brush: Utformad med spetsiga borst för exakt täckning och platta sidor för en jämn applicering och uttoning. Applicera från mitten av ansiktet och arbeta dig ut mot hårfästet.

Skugga - Full Shadow Brush: Täta, avsmalnade borsthår för jämn applicering av ögonskugga. Applicera en basögonskugga över hela ögonlocket, passar även bra för att lägga en highlighet på ögonbrynsbenet.

Accent - Petite Eye Shading brush: Korta, täta borsthår för att applicera färg och skapa en mjuk definition av fransraden.Lägg en skimrande färg på mitten av ögnlocket för att markera och lyfta fram lite extra eller lägg en mörkare nyans för att ge ytterligare djup.

Putande läppar - Detail Lip Brush: Med kompakta borst för att med exakt applicering, smidigt och mjukt, lägga till färg på läpparna. Lägg din favorit läpp-produkt på penseln och lägg en fin linje och fyll därefter på med färg.


Allt material från Eco Tools borstar är återvinningsbart. Borstarna består enbart av naturliga delar som exempelvis bambu och återvinningsbart aluminium. Plasten är miljövänlig EVA-plast. Förpackningen återvinningsbar.

Mer information

Mer information

Namn 2 Limited Edition Box med 5 sminkborstar & penslar
Barcode Nej
Storlek Nej
Hudtyp Nej
Varumärken Eco Tools
Date added Nej
Smak Nej

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Eco Tools - Modern Romance Collection

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg