kontakt@rekobutiken.se | Tel. 0587-47 48 01

Rekobutiken

Dr Bronner's - Shikakai Hand- & kroppstvål Citrongäs Lime, 355 ml

Shikakai Hand & Body Soap i pumpflaska är en lyxig men mild tvål som tar hand om dina händer och kropp på bästa sätt helt utan syntetiska rengöringsmedel och konserveringsmedel.

Tillgänglighet: I lager

149 kr
Dr Bronners

Produktbeskrivning

Detaljer

Dr Bonner's Shikakai Hand & Body Soap med citrongräs och lime är en lyxig men mild tvål som tar hand om dina händer och kropp på bästa sätt. Tvålen är helt fri från syntetiska rengöringsmedel och konserveringsmedel.

Shikakaitvålen innehåller ekologisk shikakai som utvinns ur frökapslarna från det lilla trädet Acacia Concinna som växer i Asien. I Indien har shikakai i århundraden använts som en mild rengörare för både hår och hud. Shikakaien blandas med ekologiskt socker, druvjuice och Dr Bronner's oöverträffade castile-tvålbas till en rik tvål med ett lent härligt lödder som lämnar din hud fantastiskt mjuk  och återfuktad.

Finns i 355ml och 710ml pumpflaska.
 
Alla tvålar är bara certifierade av Oregon Tilth, och till samma rigorösa standard som USDA National Organic Program (standarden som certifierar ekologiska livsmedel), och självklart FAIRTRADE märkta av den ansedda Schweiziska certifieraren IMO.
 

Mer information

Mer information

Namn 2 Nej
Barcode 18787830550
Storlek 355 ml
Hudtyp För alla, Känslig hy, Kliande hy, Normal hy
Varumärken Dr Bronners
Date added Nej
Smak Nej

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Dr Bronner's - Shikakai Hand- & kroppstvål Citrongäs Lime, 355 ml

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg