kontakt@rekobutiken.se | Tel. 0587-47 48 01

Rekobutiken

Deolicious - Ekologisk Krämdeodorant Doftfri,15 ml

Effektiv mot svett och svettlukt

Deolicious är en helt naturlig, giftfri och ekologisk krämdeodorant. Den är otroligt effektiv mot svettlukt och minskar även mängden svett på ett naturligt sätt  utan aluminium, alun, parfym, parabener och andra kemikalier. Deodoranterna tillverkas för hand på Gotland med omtanke för dig och miljön.  

Bara 1 kvar

Tillgänglighet: I lager

59 kr
Deolicious

Produktbeskrivning

Detaljer

Deolicious är en naturlig, giftfri och ekologisk krämdeodorant.  Den är otroligt effektiv mot svettlukt och minskar även mängden svett på ett naturligt sätt  utan aluminium, alun, parfym, parabener och andra kemikalier. Istället för att dölja svettlukten med parfym jobbar Deolicious med att minska bakterierna som skapar dålig lukt. Vid applicering doftar den friskt och lite mint-aktigt, men blir sedan helt doftfri och passar därför både män och kvinnor i alla åldrar.

Deodoranterna tillverkas för hand på Gotland med omtanke för dig och miljön. Deolicious är noggrant säkerhetstestad vid Eviderm Institute. Självklart har varken slutprodukten eller någon av ingredienserna testats på djur.

Ingredienserna i Deolicious är få, ekologiska och helt naturliga.
Den ekologiska kokosoljan är naturligt antibakteriell, mjukgörande och mycket närande för huden. Bikarbonatet gör Deolicious aluminiumfri, motverkar effektivt svettlukt samt verkar bakteriedödande. Ekologisk gmo-fri majsstärkelse absorberar fukt och bidrar till en torrare känsla i armhålan och ekologisk tea tree oil är naturligt antiseptisk. Tea tree oil innehåller naturligt ett ämne som kallas Limonene. Enligt regelverket måste Limonene alltid anges på innehållsdeklarationen, trots att det inte är tillsatt. Limonene anses kunna vara allergen när den används i sin rena form i exempelvis parfymer, men aldrig i sin naturliga form tillsammans med oljan. Då har man tvärtom sett att Limonene har starka anti-canceregenskaper.

Applicering:
Smörj med rena fingrar in en ärtstor klick Deolicious i armhålan. Den går snabbt in i huden. Vänta några sekunder innan du klär på dig, så slipper du fettfläckar på tröjan.

Har du tidigare använt en konventionell deodorant, är dina svettkörtlar igenpluggade och det kan ta en tid innan din kropp rensat ut gifterna från den gamla deon. Därför kan det ibland till en början verka som om Deolicious inte fungerar. De flesta märker en enorm effekt redan efter första användandet. Ge det en vecka så ska du se att den gör under även för dig!

Förvara din deo i rumstemperatur, max 23 grader. Vid varmare temperatur smälter den. Rör om ordentligt och ställ den i kylen så stelnar den till igen!

Innehåll: Cocos Nucifera Oil (ekologisk kokosolja), Sodium Bicarbonate (bikarbonat utan aluminium), Zea Mays Starch (ekologisk majsstärkelse), Melaleuca Alternifolia Leaf Oil (ekologisk tea tree oil), Limonene (finns naturligt i tea tree oil).

Mer information

Mer information

Namn 2 Effektiv mot svett och svettlukt
Barcode Nej
Storlek 15 ml
Hudtyp För alla, Normal hy
Varumärken Deolicious
Date added Nej
Smak Nej

Recensioner

Kundrecensioner (1)

Förvånande effektivRecension av Helene
Betyg
När jag först beställde denna lilla burk, bara för att pröva, så var jag nog aningen skeptisk.. Men efter att ha utsatt den delikata, dryga och förvånansvärt torra deo, för prövningar är jag helt övertygad. Den ÄR effektiv och räcker synnerligen länge. Dessutom är den svensk vilket jag tycker är extra roligt. Det blir köp igen definitivt ! (Skrevs den 2016-01-13)

Skriv din egen recension

Du recenserar: Deolicious - Ekologisk Krämdeodorant Doftfri,15 ml

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg