kontakt@rekobutiken.se | Tel. 0587-47 48 01

Rekobutiken

Bitringar av naturgummi

Bitringar & bitleksaker i 100 % naturgummi

Bitrinar i 100 % klimatsmart naturgummi som stimulerar och masserar din babys kliande tandkött. Bitringarna är helt giftfria och naturliga och gjutna i ett stycke utan skarvar där bakterier kan samlas. 

.. Läs mer

4 artiklar

per sida

 • HEVEA
  Bit- och badanka i naturgummi Kawan big

  Kawan är en fin bit- och badanka från Hevea som fungerar lika bra i badet som leksak och bitleksak. Ankan är gjord av rent naturgummi och målad med naturliga färgpigment från växter. Den här leksaken är mjuk och elastisk och därför lätt att grabba tag i och skön att gnaga på. Den flyter på vatten men har inget hålrum som kan samla smuts eller bakterier.

  189 kr
 • HEVEA
  Bit- och badanka i naturgummi Kawan mini

  Kawan Mini är en liten fin badanka, bitanka och leksak tillverkad av rent naturgummi och fint målad med naturliga färgpigment från växter.

  139 kr
 • HEVEA
  Bitring i naturgummi Anka Kawan

  Kawan är en söt bitring tillverkad av 100 % naturgummi helt utan tillsatser och kemikalier. Bitringen är handmålad med naturliga pigment från växter och plantor och gjuten i ett stycke utan några skarvar och hål där det kan samlas smuts och bakterier.

  143 kr
 • HEVEA
  Bitring i naturgummi Panda

  Bitring i 100% naturgummi med en snygg och hygienisk design i ett stycke som effektivt förhindrar att bakterier samlas i sprickor och skarvar.

  119 kr

4 artiklar

per sida

Artiklar 1 till 4 av totalt 4